• EN
 • Logg inn
 • AVLYST på grunn av Covid-situasjonen: Mangfold og inkludering - Kan Norge gjøre det bedre?

  VM i Snøsport for parautøvere, Norges idrettsforbund, LO, NHO og Innovasjon Norge i samarbeid med Stiftelsen VI, Norwegian Smart Care Cluster, Norway Health Tech og Igloo Innovation inviterer til næringslivskonferanse.

   Norges Skiforbund
  Norges Skiforbund

  Visste du at blant mennesker med funksjonsnedsettelse så er kun 40,6% sysselsatt, mot 73,4% av de uten funksjonsnedsettelse?

  Hvordan kan bedriftene i Norge bidra til å utjevne denne forskjellen? Hvilke muligheter gir fokus på økt mangfold og inkludering din bedrift? Hvordan får vi et godt samarbeid mellom samfunn og næringsliv som gir økt arbeidsdeltagelse og like muligheter for alle og som samtidig bidrar til betydelig verdiskaping for individ, bedrift og samfunn?

  Næringsliv og idrett har et uforløst potensial som krever handling! Norge har over 600 000 personer med funksjonsnedsettelse og her ligger det ubrukte ressurser som har muligheter

  Konferansen setter mangfold på dagsorden og belyser verdier og muligheter en sterkere inkludering kan gi næringslivet. At 40% av funksjonsnedsatte unge opplyser om betydelig dårligere livskvalitet er ikke samfunnsnyttig.

  · Hvilke verdier kan bedrifter få ved å utvikle en god mangfold og inkluderingsstrategi?
  · Hvilke utfordringer foreligger som er til hinder for å skape bedre integrering?
  · Hvilke innovative løsninger og innretninger bidrar til å fjerne barrierene?

  Opplev historiens første felles verdensmesterskap i snøsport for parautøvere. Over 600 deltakere fra over 40 land konkurrerer i langrenn, skiskyting, alpint og snowboard . Se verdens beste utøvere kjempe om VM-titler – hei frem de norske medaljehåpene sammen med oss!

  Hvem passer det for?

  Konferansen er for deg som er samarbeidsparter, idrettsleder, politiker, tillitsvalgt, leder innen næringslivet eller organisasjonslivet. Den er også for deg som arbeider med løsninger for funksjonsnedsatte og som søker bedre markedsforståelse og innsikt, spesielt arbeids- og inkluderingsbedrifter, bemanningsbransjen, helse- og teknologibedrifter, og idrettsorganisasjoner.

  Praktisk Informasjon

  Påmeldingsavgift for deltagelse begge dager: Kr. 1400,-.

  Dette inkluderer: Konferanseprogram, transport med buss fra hotell til arenaer og billetter til VM-konkurranser.

  Overnatting: Scandic Victoria Lillehammer. Bestilling av rom gjøres ved påmelding til konferansen. Kostnad for overnatting vil faktureres sammen med deltageravgiften i etterkant av seminaret.

  Påmeldingen er bindende.

  I tilfellet avlysninger:

  Ønsker du å avlyse din deltakelse må du gi oss beskjed. Avlyser du etter 20. desember vil du bli fakturert for 50 % av deltakeravgiften samt for hotellet. Arrangementet vil kunne bli avlyst som følge av den pågående pandemien. Følg med her for oppdatert informasjon.

  Samarbeidspartnere

  • NORGES IDRETTSFORBUND OG OLYMPISKE OG PARALYMPISKE KOMITÉ
  • NÆRINGSLIVETS HOVEDORGANISASJON
  • LANDSORGANISASJONEN I NORGE
  • IGLOO INNOVATION AS
  • NORWAY HEALTH TECH
  • NORWEGIAN SMART CARE CLUSTER
  • STIFTELSEN VI

  Scandic Lillehammer hotell, Turisthotellvegen 6

  Tid:

  Sted:Lillehammer 2609

  Frist:20 des 2021

  Kontakt:Liv Inger Tønjum

  Påmeldingen er stengt

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.