Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Opplevelseskurs i landbruk og jakt 19 - 20 juni 2023

  Innovasjon Norge arrangerer Opplevelseskurset i samarbeid med Høve Støtt AS. Kurset er tilpasset opplevelsesbedrifter innen jakt-, landbruks- og utmarksbaserte reiselivsopplevelser.

  Kurset er også åpent for tilbydere av andre aktiviteter.

  Folk på hytte i fjellheimen
  VisitNorway.com

  Opplevelseskurs i landbruk og jakt

  På Opplevelseskurset lærer du en ny og inspirerende måte å jobbe med innovasjon og produktutvikling på. Prinsippene for et bærekraftig reiseliv er også er en del av utviklingsprosessen.

  Opplevelseskurset har et innovasjons- og næringsutviklingsperspektiv, og en praktisk tilnærming. Du lærer om ti praktiske verktøy for å utvikle helhetlige, meningsfylte og bærekraftige opplevelser i egen bedrift. Kursene bruker eksempler fra norsk reiseliv og eksempler fra landbruksbasert reiseliv.

  Program

  Dag 1
  11:00 Oppstart
  Opplevelseskurset, del 1
  12:00 Lunsj med lokal vri.
  17:00 Kursdag avsluttes
  19:00 Middag med element av opplevelse.

  Dag 2
  08:30 Oppstart
  Opplevelseskurset, del 2
  13:00 Lunsj med lokal vri.
  14:00 Kursdag avsluttes

  Alle deltagere får utlevert minnepinne med alt digitalt materiale tilgjengelig. www.opplevelseskurset.no og Opplevelseskurset.no på Facebook er også tilgjengelig for alle som deltar, med innlogging til verktøyene, chat-funksjon og lignende. Etter endt kursdag, har alle bedrifter mulighet til / og inkludert 1 times oppfølging med kursholder. Her kan de også benytte seg av andre kursholdere/inspiratorer om det er spesifikke behov og ønsker om dette. Vi legger opp til å booke dette inn i kalenderen FØR kursdeltagere forlater kurset.

  **Deltakeravgift på kr 1,500,-
  Deltakere dekker også reise og opphold

  Kringler Gjestegård AS

  Tid:

  Sted:Maura 2032 Akershus

  Frist:30 mai 2023

  Kontakt:Børge Hemmingsen

  Påmeldingen er dessverre stengt!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.