Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Workshop om ansvarlig næringsliv

  Innovasjon Norge, ved programmene Visjon 2030 og Bedriftsstøtte for næringsutvikling i sør har gleden av og invitere dere til et frokost møte med fokus på ansvarlig næringsliv og aktsomhetsvurderinger.

   Getty Images
  Getty Images

  Arrangementet er særlig relevant for bedrifter som opererer i utviklingsland og vi vil høre innlegg fra Etisk Handel Norge, OECDs kontaktpunkt for ansvarlig næringsliv og Innovasjon Norge. OECDs kontaktpunkt for ansvarlig næringsliv vil også lede oss gjennom en dilemmatrening for aktsomhetsvurderinger hvor du får muligheten til å dele erfaringer, øke bevisstheten, og forebygge misligheter knyttet til menneskerettigheter, miljø, arbeidstakerrettigheter og antikorrupsjon. Begrenset antall plasser.

  08:30 Lett frokost og registrering

  09:00 Innledning ved Innovasjon Norge

  09:10 Ansvarlig næringsliv – hva forventes av OECDs retningslinjer Cathrine Halsaa og Åse Strand - OECDs kontaktpunkt for ansvarlig næringsliv

  09:30 Aktsomhetsvurderinger for ansvarlig næringsliv og åpenhetsloven
  Simen Høy Dypvik, Etisk handel Norge

  09:50 – 10:50 Dilemmatrening
  v/OECDs kontaktpunkt & Innovasjon Norge

  10:50-11:10 Oppsummering og Q&A

  Loungen 7.etg

  Tid:

  Sted:Akersgata 13, Oslo

  Frist:01 sep 2022

  Kontakt:Tron Andre Svanes

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.