• EN
 • Logg inn
 • Meet the Corporates - Fransk Norske Dager

  Er din bedrift med på å løse noen av samfunnets største utfordringer? Er du interessert i å vise frem dine løsninger for noen av både Frankrikes og Norges mest innflytelsesrike bedrifter? Da er fransk–norske dager noe for dere.

  Den 14. og 15. oktober arrangerer Team Norway France med Fransk - Norsk Handelskammer og Innovasjon Norge i spissen «French Norwegian Days». Hvert år siden 2005 samler det fransk-norske handelskammeret (CCFN) sitt nettverk og offentlige/private eksperter til de fransk-norske dagene i Oslo og denne gangen kan nettopp din bedrift vise seg frem. Dette er en fin mulighet for norske bedrifter til å møte med noen av Frankrikes og Norges mest innovative og ressurssterke bedrifter.

  Forumet tar sikte på å dele beste praksis, stimulere innovasjon og samarbeidsmuligheter for en mer bærekraftig fremtid og i år er hovedtema «Towards a Greener Economy». Dette innebærer en rekke temaer for å kunne promotere løsninger som kan løse overgangen til en grønnere fremtid:

  1. Sirkulær økonomi
  2. Energi-omstilling
  3. Grønn IT
  4. Bærekraftig finans

  Innovasjon Norge jobber sammen handelskammeret for å maksimere synlighet og muligheter for norske bedrifter som ønsker å delta slik at deres løsninger blir delt med alle deltagere. Fransk norske dager tilbyr derfor et spennende program:

  Program 14. oktober 2021

  • Introduction
  • Keynote speaker: Transition from linear to circular economy through key business sectors
  • Circular Economy, organized in cooperation with Circular Norway
  • Energy Transition - session
  • Start-up pitch - session
  • Tasting, networking & luncheon
  • Reinventing the IT industry; how to avoid data pollution
  • Green Finance - session
  • Closing remarks - H.E. Niels Engelschiøn, Norwegian Ambassador to France

  Program 15. oktober 2021

  • Session Meet the French Corporates organised in cooperation with Innovation Norway
  • One-to-one Networking Meetings

   

  Dette er en helt unik mulighet for norske bedrifter som ønsker å ta det neste steget. Bekreftede bedriftspartnere for de fransk-norske dagene er allerede BNP Paribas, Handelshøyskolen BI, Yara, Total, Nexans, Sopra Steria, Capgemini Invent, Bertel O. Steen, Airbus, Technip Energies, Air France og KLM. Så dersom din bedrift jobber med en idé innenfor sirkulær økonomi, energi-omstilling, grønn IT eller bærekraftig finans så er dette riktig arena å vise fram ideen sin på.

  Andre partnere som har vært med å realisere dette eventet er Oslo Kommune, den Franske ambassaden, den Norske ambassaden i Paris, Det Franske Institutt, og Circular Norway.

  Kontaktinformasjon:
  Innovasjon Norge (Paris):
  Marco Hjorth, marco.hjorth@innovationnorway.no

  Oslo

  Tid:

  Sted:BI Norwegian Business School. Nydalsveien 37

  Frist:08 okt 2021

  Kontakt:Marco Hjorth

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.