• EN
 • Logg inn
 • Grønn Industri og IKT Matchmaking

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/arrangementer/timj-gm6k0jmhibe-unsplash_justert.jpg?width=1168
  Foto: Timij/Unsplash

  Informasjon

  Oslo Sentralen, Marmorsalen Påmeldingsfrist: 2020-02-17 00.00 Kontakt: Henrik F. Jenssen 02.03.2020 11.30.00 02.03.2020 17.00.00 Europe/Oslo Grønn Industri og IKT Matchmaking Sentralen, Marmorsalen Henrik F. Jenssen henrik.frellumstad.jenssen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Tilbyr dere en løsning som er med på å gjøre industri smartere og/eller bidra til lavere utslipp og større effektivitet? Har dere et prosjekt i pipelinen der dere ser etter en europeisk prosjektpartner?

  Delta på Green Industry and ICT Matchmaking for å finne en europeisk partner og lære om dere har prosjektideer som kan få støtte fra EØS-midlene.

  Målgruppe

  Dette arrangement er relevant for norske bedrifter som ønsker å utvikle en innovativ teknologi, løsning eller prosess videre i fellesskap med en europeisk partner, og derav utvide sin portefølje og konkurransekraft, teste ny teknologi, og utforske markedsadgang og internasjonalisering.

  Hva vil du lære?

  Du vil lære om europeiske utfordringer og initiativer knyttet til å gjøre industri grønnere og mer produktiv, og potensialet av innovasjon innen IKT. Du vil få informasjon om utlysninger som er relevante for internasjonale samarbeidsprosjekter.

  Hva er matchmaking?

  Matchmaking er deres mulighet til å bli kjent med og promotere deres løsning til potensielle partnere fra relevante, europeiske land. Dette foregår som ‘speed dating’ for bedrifter.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.