• EN
 • Logg inn
 • Informasjon på Skype: Klimavennlig og smart mobilitet

  /contentassets/75e0f4fb2d2a4cceac534741da8c8435/smart-mobility---foto-chalabala-gettyimages-904833938-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Getty Images

  Informasjon

  Skype Skype Kontakt: Harpa Tveteraas 14.11.2019 10.00.00 14.11.2019 10.30.00 Europe/Oslo Informasjon på Skype: Klimavennlig og smart mobilitet Skype Harpa Tveteraas hatve@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Har du et innovasjonsprosjekt innen klimavennlig og smart mobilitet? Delta på Skype-møte og få informasjon om hvordan Innovasjon Norge kan hjelpe din bedrift.

  Transport er den sektoren som kommer til å gjennomgå størst endringer de neste fem årene. Her er det store muligheter for norske bedrifter – og enorme investeringer som må gjennomføres. Norge er allerede en testarena for nye løsninger, og vi er først i løypa med å ta disse løsningene i bruk. Dette gir oss konkurransefordeler, siden det internasjonale markedet etterspør løsninger som er testet og fungerer. Innovasjon Norge vil gjerne bidra med råd, nettverk og finansiering til bedrifter som ønsker å utvikle løsninger for framtidens klimavennlige og smarte transport.

  Skypelenke vil bli tilsendt i kvitteringsmail etter påmelding. 

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.