• EN
 • Logg inn
 • Informasjonsmøte om Global Growth HealthTech & SmartCare til Singapore

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/arrangementer/singapore.jpg?width=1168

  Informasjon

  Oslo Akersgata 13, Lounge Kontakt: Ivar-Jo Theien 30.10.2019 08.30.00 30.10.2019 11.00.00 Europe/Oslo Informasjonsmøte om Global Growth HealthTech & SmartCare til Singapore Akersgata 13, Lounge Ivar-Jo Theien ivar-jo.baunbaek.theien@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Singapore har et enestående helsevesen med svært godt omdømme og et omfattende utviklingsprogram de kommende årene. Utviklingsprogrammene omfatter både helseinfrastruktur og  tjenesteutvikling. Her er det attraktive muligheter for norsk helseindustri på kort og lang sikt.

  I et miniseminar i Oslo 30. oktober vil vi presentere markedstrender og muligheter for norske health tech løsninger i Singapore og Asia. Denne innsikten er utarbeidet gjennom et samarbeid mellom helseinstanser i Singapore, Norwegian Health Tech, Innovasjon Norge samt andre partnere de siste årene. I seminaret vil det bli gitt informasjon om spesifikke markedsaktiviteter og -program som kan bidra til forretninger med private og offentlige helseforetak i Singapore. Møtet blir avholdt i Akersgata 13, 7 etasje Lounge. 

  Det blir mulighet for å delta i møtet via Skype. 

  Agenda:

  08:30   Registrering, kaffe og enkel frokost 

  09:00   Global Growth program oversikt og ambisjoner 

  09:30   Markedsmuligheter i Singapore

  • Health Tech & Smart Care
  • Forretningskultur I Singapore/Asia 
  • Relevante finansieringsløsninger   

  10:30    Q&A

  11:00    Avslutning

   

  Meld deg på arrangement:

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.