• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonstalen 2020

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/arrangementer/1920x1080_lightpink.png?width=1168

  Informasjon

  En skjerm nær deg Kontakt: Kristin Welle-Strand 17.06.2020 13.00.00 17.06.2020 14.45.00 Europe/Oslo Innovasjonstalen 2020 En skjerm nær deg Kristin Welle-Strand kristin.welle.strand@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  En rekke tiltak skal hjelpe næringslivet gjennom koronakrisen, men få kan spå hvordan det egentlig ser ut på den andre siden av pandemien. Skal vi jobbe for å komme tilbake der vi slapp? Hvor går vi når kjente veier er stengt, men nye og ukjente områder er åpne? Dette er tema for Innovasjonstalen 2020! 

  Årets Innovasjonstale blir nettbasert. Vi presenterer ny kunnskap om tilstanden for norske virksomheter, stiller de utfordrende spørsmålene og forsøker å peke i retning av hvor svarene kan ligge. Ingen forutså følgene av pandemien. Nå samler vi noen av de skarpeste hodene for å diskutere norske muligheter.          

  Næringslivet jobber over hele landet, og det gjør vi også. Derfor er del en av Innovasjonstalen 2020 felles for alle, mens del to er delt etter fylkene. Hvilke muligheter ser vi og våre partnere i de ulike regionene i Norge?

  Møt blant andre Birgit Liodden, Børge Brende, Thina Saltvedt, Morten Fon, næringsminister Iselin Nybø og Håkon Haugli. Hør hva lokale næringslivsaktører og bedrifter mener, og hvordan regionledere ser på situasjonen.

  Innovasjonstalen 2020 – det er nå vi legger planene for det som skjer etter etterpå.

  Detaljert agenda kommer. 

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.