• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonstalen 2020

  Informasjon

  Oslo Deichmann, Bjørvika Kontakt: Kristin Welle-Strand 26.05.2020 12.00.00 26.05.2020 15.00.00 Europe/Oslo Innovasjonstalen 2020 Deichmann, Bjørvika Kristin Welle-Strand kristin.welle.strand@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Hvordan tar vi norsk næringsliv fra Bodø til Beijing?

  I år er det åttende gang vi holder Innovasjonstalen, der Innovasjon Norge presenterer det vi mener er viktig for å få til ny verdiskaping i Norge nå.  

  Temaet i år er eksport. Vi mener eksport starter hjemme, og stiller spørsmålet: Hvordan tar vi norsk næringsliv fra Bodø til Beijing?  

  Norge trenger et næringsliv som lykkes med bærekraftig eksport. På Innovasjonstalen 2020 møter du selskaper som har greid det. Som er best når det gjelder. Dessuten hører du fra ledende, internasjonale eksperter hvorfor noen land og selskaper blir verdensmestere og andre aldri kommer ut av startgropa.  

  Norge har Team Norway- og Innovasjon Norge-ansatte på mer enn 30 utekontorer, som skal hjelpe bedriftene inn i nye markeder. Hvordan får vi det til? Hvem må vi ha på laget? Vi stiller spørsmålene, tester hypotesene og leter etter de gode svarene. Vi vil også presentere et kunnskapsgrunnlag og programmet avsluttes med at Håkon Haugli holder årets Innovasjonstale.   

  Tid og sted:  
  26. mai på nye Deichman bibliotek  
  Dørene åpner klokken 12.30 for registrering, mingling og enkel servering, og selve programmet er fra kl. 13.00-15.00.  

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.