• EN
 • Logg inn
 • Insider – Forretningsmuligheter i EUs nye giv – Frankrike

   Getty Images
  Getty Images

  De neste årene har norske bedrifter enorme eksportmuligheter i Europa. I denne digitale sendingen får du et verdifullt innblikk i Frankrike som eksportmarked. 

  EUs redningspakke «Next generation» kommer til å gi hundrevis av milliarder til nye næringer. Men hvordan kan norsk næringsliv gripe mulighetene? Det har Utenriksdepartementet, NHO og Innovasjon Norge gått sammen for å gi et svar på i en digital møteserie. Neste ute i rekken av eksportmarkedene er Frankrike.

  Insider er ny programserie fra NHO, Utenriksdepartementet og Innovasjon Norge. Den består av korte 20-minutters nett-TV-sendinger hvor du får møte «Team Norway» i ulike, viktige eksportmarkeder og høre direkte fra norske bedrifter som har lykkes i de ulike markedene. Programleder er Eirik Bergersen, blant annet kjent fra TV2.

  Insider gir deg konkret innsikt i noen av Norges viktigste eksportmarkeder.

  Andre Insider-sending gir en introduksjon til Frankrike og hva som er viktig for landet på vei ut av koronakrise og inn i økonomisk omstilling. I Frankrike er ren energi, mobilitet og elektrifisering noen av stikkordene. I Insider får du høre mer om dette fra Zaptec og NHO – i tillegg til Norges ambassadør og  Innovasjon Norges kontorleder i Paris.

  I forrige uke sendte vi Insider-program om Spania, og neste uke sender vi om Tyskland (22. juni). Etter sommeren utvides programserien med Kina, Storbritannia og USA.

  Les mer om EUs redningspakke etter koronakrisen her – og om «European Green Deal» her.

  Kontakt Innovasjon Norge i Paris.

  Tid:

  Sted:Digitalt

  Pris:Gratis

  Kontakt:Bo Mikael Linnander

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.