• EN
 • Logg inn
 • AVLYST: Internationale Grüne Woche (IGW)

   CHRISTOPH AIGNER
  CHRISTOPH AIGNER

  På grunn av smittesituasjonen i Tyskland er dessverre IGW avlyst.

  Den store mat- og landbruksmessen Internationale Grüne Woche samler hvert år over 1500 utstillere fra rundt 70 land. Nærmere 50 norske regionale mat-, drikke- og reiselivsbedrifter skal vise seg frem denne gangen.

  Messen er en viktig møteplass for mat- og reiselivsbedrifter verden over. Målet er å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere Norge.

  Bedriftsutviklingsprisen i landbruket

  Innovasjon Norge deler hvert år ut den nasjonale Bedriftsutviklingsprisen i landbruket i forbindelse med IGW. 

  Bord på Den norske restauranten

  Den norske restauranten er kjent som en av de beste på IGW, og like populær blant tyske og norske besøkende. Kjøkkenet drives av et team med svært dyktige kokker med Petter Wahl Sekne fra Fursetgruppen i spissen. Bestill bord og gled deg til en smakfull opplevelse.

  Berlin, Tyskland

  Tid:

  Kontakt:Karen Anne Tveiten

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.