• EN
 • Logg inn
 • ITS World Congress

   ITS Hamburg 2021 GmbH
  ITS Hamburg 2021 GmbH

  Bli med! ITS World Congress er verdens største og viktigste arrangement innenfor smart mobilitet og digitalisering av transport (Intelligent Transport Systems). Hvert tredje år arrangeres den i Europa, i 2021 er Hamburg vert.

  ITS World Congress består av tre hovedområder: kongressprogram, teknisk visning/demonstrasjoner og utstillingen.

  Seks temaer ble plukket for ITS World Congress 2021 slik at du kan oppleve fremtidens mobilitet NÅ. De nyeste teknologier, de mest innovative løsninger for mennesker og byer, mobilitet i tredje dimensjon, integrasjon av forskjellige transportmåter slått sammen i én on-demand service. Det og mye mer skal bli presentert, diskutert og vist gjennom live-demos for en uforglemmelig opplevelse.

  1. Automated & connected driving
  2. Mobility on-demand, Mobility as a Service
  3. Goods journey from ports to customers
  4. Intelligent Infrastructure
  5. New services from new technologies
  6. Solutions for cities and citizens

  Demonstrasjoner er et veldig spennende område for å vise frem innovative produkter og løsninger til fagpublikum fra hele verden.  Dersom du er interessert, vennligst se «call for demonstrations» her. Fristen for å søke om mulighet til demonstrasjon utgår 31.08.2020. ITS Norge er gjerne behjelpelig.

  ITS Norge og Innovasjon Norge jobber sammen for å maksimere synlighet og muligheter for norske bedrifter som ønsker å delta i ITS World Congress 2021 for å ta mobilitetsløsningen sin ut i verden.

  ITS Norge har booket en stand sammen med de andre nordiske ITS-organisasjonene hvor hvert land har sin egen flate.

  ITS World Congress gir innsikt i fremtiden og lar deg oppleve hvordan en smartere, renere, hurtigere mobilitet til lands, i luften og til sjøs skal se ut.

  Har du lyst til å høre mer om muligheter rundt ITS World Congress 2021 eller vil du melde din interesse? Ta gjerne kontakt med oss!

  Innovasjon Norge (Tyskland): Jana Mennig, jana.mennig@innovationnorway.no

  ITS Norge (utstilling Nordisk Paviljong og demonstrasjoner): Jenny Simonsen, jenny.simonsen@its-norway.no

  Hamburg

  Tid:

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.