• EN
 • Logg inn
 • Investorprogram i Silicon Valley

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/oppstart-av-bedrift/kurs-og-arrangementer-for-oppstart-av-bedrift/she-invest-damer-gata-1920.jpg?width=1168

  Blir du med når 25 kvinner drar til Silicon Valley for å lære å investere i startups? Bildet er fra fjorårets tur.

  Foto: Siv Isabel Eide/Innovasjon Norge

  Informasjon

  Silicon Valley og San Francisco Kontakt: Siv Isabel Eide 25.09.2019 09.00.00 27.09.2019 16.00.00 Europe/Oslo Investorprogram i Silicon Valley Siv Isabel Eide Siv.Isabel.Eide@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Få kompetanse, inspirasjon og nettverk til å investere i oppstartbedrifter. Er du en fersk eller erfaren kvinnelig investor, får du nå mulighet til å dra på studietur til verdens tech- og startuphovedstad. 

  I Norge, som i resten av verden, er det svært få kvinnelige investorer. Vi trenger større mangfold i investormiljøet, og flere kvinner som investerer i oppstartselskaper. Sammen med SHE Invests og Nordic Innovation House inviterer Innovasjon Norge til kompetanseprogram i teknologihovedstaden Silicon Valley og San Francisco.

  Hva lærer du?

  Hovedprogrammet arrangeres over tre dager i perioden 25.-27. september med anerkjente Carol Sands som lærer. Carol underviser på Stanford Universitet og har 30 års erfaring innen investeringer og startups. Du vil blant annet lære mer om vurderinger, investerings- og eierskapsprosesser, og møte erfarne investorer, gründere og corporates.

  Om du ønsker ekstra tid til å studere Silicon Valleys økosystem, blir du også med 23. og 24. september, da blir det arrangert flere bedriftsbesøk.

  Nettverk i USA og Norden

  Det er tredje gang programmet arrangeres. I år inviteres deltakere fra alle nordiske land. Det vil gi deg et nettverk både i Norden og USA.

  Hva koster programmet?

  • Hovedprogrammet 25.-27. september koster 17 500 NOK.
  • Hovedprogrammet og ekstra program 23.-27. september koster 22 000 NOK.

  Du betaler for fly, opphold og måltider som ikke er satt opp i programmet. 

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.