Leveringsbetingelser, toll og moms i EU

/globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-arrangementer-for-internasjonal-satsing/fordypningskurs-i-eksportregler/leveringsbetingelser-toll-moms-i-eu-ronan-680083-unsplash.jpg?width=1168
Foto: Ronan, unsplash.com

Informasjon

Gardermoen Park Inn by Radisson Oslo Airport, Henrik Ibsens veg Påmeldingsfrist: 2019-03-22 23.59 Kontakt: Caspar Fabini 2 500,- eks. moms 27.03.2019 09.30.00 27.03.2019 15.30.00 Europe/Oslo Leveringsbetingelser, toll og moms i EU Leveringsbetingelser, toll og moms i EU Park Inn by Radisson Oslo Airport, Henrik Ibsens veg Caspar Fabini caspar.fabini@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Vil du forenkle og effektivisere din eksport til EU? I dette kurset gir vi deg råd og veiledning om hvordan du kan øke din eksport til det europeiske markedet.

Kurset fokuserer på hva som kreves for å kunne tilby varer til kunder i EU på tilnærmet like vilkår som en EU-etablert bedrift.

Kurset er for bedrifter som har ambisjoner om å øke sin forståelse og kunnskap om leveringsbetingelser, toll og moms i EU.

EU er Norges viktigste marked, og mulighetene for eksportbedrifter er mange. Til tross for at Norge har god tilgang til det indre markedet gjennom EØS-avtalen, står Norge utenfor EUs tollunion. Dette fører til at norske eksportbedrifter må forholde seg til andre regler enn land som er medlem av EU.

For å kunne utnytte mulighetene og lykkes enda bedre med eksport til EU må man derfor ha god kunnskap om og evne å tilpasse seg disse reglene. Ved riktig bruk av leveringsbetingelser og økt kjennskap til toll og moms i EU kan norske bedrifter gjøre handelen mer smidig og effektiv.

Kurset arrangeres av Innovasjon Norge, med foredragsholdere fra Innovasjon Norge og KGH Customs. KGH er et svensk selskap som tilbyr tjenester til norske bedrifter for å optimalisere handel og tollhåndtering.

Vi skal være på Park Inn Radisson Oslo Airport, Henrik Ibsens veg, 2060 Gardermoen. Registrering og kaffe fra kl. 9.00. Det vil bli servert lunsj i løpet av kurset. 

Det er bindende påmelding. Kurset kan bli avlyst dersom det ikke er nok påmeldte.

Om Innovasjon Norges Eksportsenter 
Eksportsenteret gir råd om internasjonale handelsregler, rettigheter og forpliktelser ved internasjonal handel og bistår norske bedrifter som søker nye forretningspartnere i utlandet. Eksportsenteret hjelper mellom 600 og 800 norske bedrifter årlig.

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.