• EN
  • Logg inn
  • Lokalmaten under korona – hva nå?

     Matstreif 2019
    Matstreif 2019

    Koronakrisen har rammet alle sektorene innenfor landbruket, nye næringer så vel som tradisjonelt landbruk er sterkt påvirket av konsekvensene det har ført med seg. Seminaret vil sette fokus på lokalmatbransjen under koronakrisen og rette blikket fremover.

    Landbruks- og matminister Olaug Bollestad vil åpne seminaret og vi får høre fra bl.a. produsenter, dagligvarebransjen og HoReCa-bransjen.

    Klikk her for å bli med

    Agenda: 

    DEL 1: Produsenten og kjøperen – erfaringer fra arbeidet under koronakrisen og hva må til fremover? 

    Produsentene 

    - Direktesalg av lokalmatKate G. Ellefsen - Grini Hjemmebakeri 
    - Fra HoReCa til dagligvare, Pål Knutsson Medhus - Ostebygda 
    Hvordan selge når gjestene ikke kan besøke restauranten? Halvar Ellingsen - Kvitnes Gård  

    Salgskanaler 

    - Forbrukernes holdninger til norsk mat under korona-krisenNina Sundqvist - Matmerk 
    - Hvordan øke lokalmatsalget gjennom dagligvare under krisen, Eivind Haalien Norgesgruppen 
    - Erfaringer fra restaurantbransjen v/Lava Oslo 
    Hvordan arrangere matfestival under en pandemi, Aslaug Rustad
    Oi! Trøndersk mat og drikke 

    DEL 2: Hva rører på seg disse dagene? 
    - Konkurransens betydning for norske mat- og drikkeprodusenter – spesielt i en tid med korona, Kristin Austigard, Det Norske Måltid
    Hanen og Bondens Marked presenterer sitt konsept disse dagene - åpning av Mat*larm, Synne Qvenild - Hanen 

    Klikk her for å bli med

    Webinar

    Nasjonalt

    Kontakt: Nadja Yvonne Hartikkala