• EN
 • Logg inn
 • Merkevarebygging for havnæringene

   Bit Cloud / Unsplash
  Bit Cloud / Unsplash

  Merkevarebygging for havnæringene er et av webinarene som presenteres under Blå Uke 2021. Dette programmet henvender seg til bedrifter i havnæringene med et internasjonalt vekstpotensial, som kan dra nytte av en sterk nasjonal merkevare.

   

  Webinaret er en del av programmet til Blå Uke, en festival fylt med faglige arrangementer, i samspill med kultur- og opplevelsesnæringen - med havet i fokus. Uken er til for alle som jobber i og rundt havnæringene, og arrangeres i Bodø i uke 21.

  Merkevaren Norge handler om å posisjonere Norge ved å fortelle en felles historie om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hva vi kan tilby. I tillegg omfatter satsingen en rekke verktøy som norske bedrifter kan benytte seg av i sitt arbeid ute for å bli mer synlig internasjonalt og bli valgt av flere.

  Program:

  • Velkommen v/Monica Ahyee Regionsdirektør Innovasjon Norge Nordland
  • Hva kan merkevaren Norge bety for din bedrift? v/Ingrid Nærnes, Spesialrådgiver Merkevaren Norge og Helene Friis, Direktør Strategisk Posisjonering, Innovasjon Norge
  • Bedriftscase: Calanus: “A Tiny Revolution”. Fra forskningsbasert pionerskap til internasjonal merkevarebygging - Siv-Katrin Ramskjell, CCO Calanus AS og Marthe Lise Thomasjord, Sales Manager Calanus AS

   

  Les mer om Blå Uke her

  Se flere faglige arrangementer som presenteres under Blå Uke her

  Digitalt

  Tid:

  Sted:Digitalt

  Pris:Gratis

  Frist:28 mai 2021

  Kontakt:Kari Sirnes

  Meld deg på her

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.