• EN
 • Logg inn
 • Lansering av "Musikk ut i verden"

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/arrangementer/musikk-ut-i-verden-foto_unsplash-1920.jpg?width=1168
  Foto: Unsplash

  Informasjon

  Oslo Music Norway, Observatoriegata 1B (Solli plass) Kontakt: Margit Klingen Daams Gratis 12.09.2019 08.30.00 12.09.2019 11.45.00 Europe/Oslo Lansering av "Musikk ut i verden" Music Norway, Observatoriegata 1B (Solli plass) Margit Klingen Daams Margit.Klingen.Daams@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande lanserer "Musikk ut i verden", et eksportprogram for musikkbransjen. Programmet er rettet mot management og forlag for produsenter og låtskrivere, samt kommersielle studioer med internasjonale vekstambisjoner.

  - Etterspørselen etter norsk musikk øker og norske produsent- og låtskrivertalent gjør det stadig bedre i det internasjonale musikkmarkedet. Det er derfor en glede å kunne lansere "Musikk ut i verden", som nettopp skal bidra til å styrke den internasjonale konkurransekraften til forlag, studiomiljøer og management som representerer norske låtskrivere og produsenter, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande.

  Musikk ut i verden er et samarbeid mellom Kulturdepartementet, Innovasjon Norge og Music Norway.

  Program

  Første del av arrangementet strømmes.

  08.30 Morgenkaffe og frokost

  09.00 Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande lanserer eksportprogrammet "Musikk ut i verden"

  09.15 Music Norways direktør Kathrine Synnes Finnskog ønsker velkommen

  09.20 Margit Klingen Daams fra Innovasjon Norge presenterer programmet

  09.50 Q&A. Spør oss!

  10.15 Kaffepause

  10.30 Møt Edvard Førre Erfjord fra produsentduoen Electric, en av flere låtskrivere som velger å flytte hjem til Norge. Borte bra, men hjemme best.

  11.00 Møt Henrik Larsson Fra TEN i Stockholm, Christian Fløe Svenningsen fra GL Music i København og Jørgen Avsnes fra Made i Bergen, som diskuterer internasjonale muligheter for skandinaviske låtskrivere og produsenter – både ved å dra ut og å invitere hjem.

  11.30 Takk for i dag

  Etter programmet vil du få muligheten til å snakke med rådgivere i Innovasjon Norge og Music Norway – og alle andre til stede.

  Det blir servering av kaffe og kanelboller. Velkommen!

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.