Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Næringslivsdelegasjon til Storbritannia

   Foto: Getty images
  Foto: Getty images

  Norsk næringsliv innenfor energi, grønn industri, teknologi og kreative næringer drar i september til Storbritannia for å styrke samarbeidet med britene og nå felles mål om grønn og bærekraftig utvikling. Vi oppfordrer norske bedrifter til å bli med. 

  Delegasjonen blir ledet av H.K.H kronprins Haakon og H.K.H Kronprinsesse Mette-Marit, som vil være på offisielt besøk i Storbritannia i tidsrommet 14.-16. september. Det planlegges for deltagelse av næringsminister Jan Christian Vestre og olje- og energiminister Terje Aasland.  

  Besøket skal bidra til å styrke næringslivssamarbeidet mellom Norge og Storbritannia med fokus på samarbeid innen energi, grønn industri- og oppskalering av ny teknologi. I tillegg vil fremme av kultur og kreative næringer stå på programmet. 

  Aberdeen og London

  Tid:

  Frist:02 sep 2022

  Kontakt:Anja Fallan Gustavsen

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.