Startup Extreme: Norges mest ekstreme oppstartfestival

/globalassets/grunder/startup-extreme-ina-vikoren.jpg?width=1168
Foto: Ina Vikøren

Informasjon

Voss Kontakt: Per Arve Frøyen 24.06.2019 00.00.00 26.06.2019 00.00.00 Europe/Oslo Startup Extreme: Norges mest ekstreme oppstartfestival Per Arve Frøyen Per.Arve.Froyen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Vil du rafte og hoppe i fallskjerm med investorer, lære hvordan du kan erobre internasjonale markeder og hente kapital? La dressen ligge hjemme og bli med når hundrevis av ambisiøse gründere, investorer, media og innovatører deltar på vårens villeste gründereventyr på Voss.

Startup Extreme er bygget av entreprenører, for entreprenører. Når var sist du møtte en ny investor, kunde eller samarbeidspartner? Mest sannsynlig var det ikke i en kajakk, fallskjerm eller i en lavvo. Fra 24.-26. juni får du oppleve to dager med nettverksbygging, sportsaktiviteter, verdensledende foredragsholdere og engasjerende samtaler som skal bidra til personlig og profesjonell vekst for deg og din bedrift.

Demo Day: Vi søker Norges ledende og mest ambisiøse oppstartselskaper

Vi vil vise frem et knippe av Norges fremste oppstartselskaper når verden ser til Voss og tar pulsen på den norske techscenen. Derfor gir vi ti selskaper mulighet til å pitche sin bedrift og løsning når Innovasjon Norge arrangerer Demo Day i Voss tirsdag 25. juni.

Har du startet en bedrift som skal bidra til å drive den norske økonomien inn i fremtiden? Har du internasjonale ambisjoner? Utnytter idéen din moderne teknologi og svarer på globale utfordringer? Da er du kanskje den gründeren vi leter etter.

De bedriftene som blir valgt ut til å pitche vil få deltakeravgiften for hele Startup Extreme, overnatting og transport fra Oslo tur/retur Voss dekket. Deltakerne må selv betale transport til og fra Oslo og eventuelle ekstremsportaktiviter som ikke inngår i deltakeravgiften.

Pitchetrening

Vi vil at du skal presentere deg og bedriften din på best mulig måte på Demo Day. Derfor får bedriftene som skal delta et gratis og obligatorisk pitchekurs søndag 23. juni kl. 13.00-16.00 i Bergen.

Påmeldingen til Demo Day er avsluttet.

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.