• EN
 • Logg inn
 • UK Nordic EV Hub – en digital møteplass for nordisk-britisk samarbeid innen elektrifisering av transport og ladeinfrastruktur

  Møt ledende aktører innen mobilitet og elektrifisering fra Norge, Sverige og Storbritannia. Dagen blir fullpakket med spennende innhold, diskusjoner, inspirasjon og erfaringsdeling fra innovative prosjekter og løsninger fra de tre landene.

  Elektrifiseringen av transportsektoren er allerede godt i gang, støttet av ambisiøse nullutslippsmål i både Norge, Sverige og Storbritannia. I Norge passerte elbilandelen 80 % i 2021 og en positiv trend med redusert diesel- og bensinbilsalg kan sees i både Sverige og Storbritannia.

  Og når elbilsalget skyter i været, da må ladeinfrastrukturen holde følge. Dette byr på en rekke nye utfordringer. Ingen to land er like i måten energisystemene deres er strukturert på, deres samfunnsmessige egenskaper eller adopsjonshastigheten for elektriske kjøretøy. Så å lære av hverandres ulikheter, forskjellige tilnærminger og innovative løsninger kan ha stor verdi.

  Et energisystem i forandring representerer også en fantastisk markedsmulighet for norske selskaper med de rette løsningene innenfor de mulighetsområdene som nå åpner seg.

  The UK-Nordic EV Hub tar opp fire sentrale temaer knyttet til denne transformasjonen, dens utfordringer og muligheter:

  • Tilgang til lading i byområder
  • Lading av kommersielle flåter
  • V2G og smart lading
  • Trådløs og automatisk lading

  Arrangementet vil være åpent for alle som er interesserte i å lære om de utfordringene og løsningene som finnes i de tre markedene. I løpet av dagen får du sjansen til å lære om innovative løsninger fra de tre markedene, lytte til paneldiskusjoner og delta på nettverkssamlinger knyttet til dagens fire hovedtemaer.

  Vert for arrangementet er Power Circle, som er den Svenske kraftbransjens interesseorganisasjon, i samarbeid med the UK Science & Innovation Network, Svenska Energimyndigheten, Innovate UK og Innovasjon Norge.

  Arrangementet er gratis og hele arrangementet vil foregå på engelsk.

  Online

  Tid:

  Sted:Online

  Pris:Gratis

  Kontakt:Jørgen Skogan

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.