Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Fast Track to Innovation

  Fast Track to Innovation er et tilbud om finansiering under Horisont 2020 til innovative bedrifter og organisasjoner for at gode ideer skal nå markedet.
  Ordningen retter seg mot relativt modne, markedsnære og banebrytende nye teknologier, konsepter, prosesser og forretningsmodeller.

  Hvem kan få dette tilbudet?

  Ordningen er rettet mot prosjekter som går på tvers av sektorer og som har potensiale til å skape radikale endringer. Den er åpen for alle typer organisasjoner og bedrifter, og er åpen for alle industrielle og muliggjørende teknologier, og for EUs samfunnsutfordringer.

  Hva kan Fast Track to Innovation finansiere?

  Ordningen retter seg mot små sammenslutninger, bestående av 3 til 5 partnere fra minst tre ulike Horisont 2020-land. 60 prosent av dem må være fra næringslivet. Prosjektene kan få støtte til aktiviteter fra demonstrasjon til kommersialisering, som pilotering, testing og systemvalidering.

  Prosjektene kan få finansiering inntil 3 millioner euro. Du kan søke hele året gjennom i perioden 2018-2020, med tre cut-off-datoer i året. Da vurderes alle søknadene som er kommet inn. Ordningen er en del av European Innovation Council, og søknadene behandles der. 

  Se cut off-datoene.

  Nyttige lenker

  Fast Track to Innovation – programside

  Fast Track to Innovation – EASME programside

  Horisont 2020 deltakerportal