• EN
 • Logg inn
 • Innovasjonsverksted: Bærekraftig forretningsutvikling

   Toa Heftiba
  Toa Heftiba

  Arbeider din bedrift med nye innovasjonsprosjekter, og har du behov for verktøy som kan hjelpe bedriften med innovasjon og forretningsutvikling? Vi tilbyr innovasjonsverksted, der du og din bedrift får innsikt i praktiske hjelpemidler for å bli mer effektiv i innovasjonsarbeidet.

  Hvorfor delta på Innovasjonsverksted?

  Innovasjon handler om å finne nyttige løsninger på behov i markedet, og dialog med mulige kunder er sentralt i innovasjonsløpet. Men hvordan skal du gå fram? Hvem skal du snakke med? Hva skal du spørre om? Hvilke hjelpemidler finnes for å få til en god prosess? Har du riktig kompetanse og ressurser til å gjennomføre et innovasjonsprosjekt? Har du kjennskap til metodene som finnes?

  Skal du investere mye i å gjennomføre et større utviklingsløp, bør du også investere i kunnskap om metoder og prosesser. For mange kan det være nyttig å begynne med et Innovasjonsverksted.

  Hvem kan bli med på verkstedet?

  Gjennomføring av et innovasjonsverksted vil være en god start for alle som har et innovasjonsprosjekt under planlegging. Kurset egner seg best for bedrifter som ikke er helt nyetablerte, men som har aktiviteter i markedet allerede. Tilbudet er gratis, og bedrifter som har et kundeforhold til Innovasjon Norge vil bli prioritert ved stor pågang.

  Hva får du?

  Etter gjennomført verksted, bør du sitte igjen med:

  • Kjennskap til nyttige verktøy for innovasjon og forretningsutvikling
  • Etablert dialog med mulige kunder
  • Bedre forståelse av kundenes behov og hvordan din bedrift best kan møte disse

  Gjennomføring og påmelding

  Hvert verksted består av tworkshops. Hver workshop er på to timer og gjennomføres digitalt. Mellom samlingene forventes alle deltagerne å gjøre en «hjemmelekse» knyttet til sitt eget prosjekt. Det er plass til ti bedrifter på hvert verksted, og vi ønsker at minimum to personer fra hver bedrift deltar. 

  Du vil bli bedt om å oppgi informasjon om prosjektet ditt i påmeldingslenken under. Du vil motta en endelig deltakerbekreftelse 1-2 uker før kursstart. Det er viktig at påmeldte kandidater ikke trekker seg. Vi har et kanselleringsgebyr for deltagere som ikke dukker opp. 

  For å få oversikt over planlagte Innovasjonsverksted, og for å finne tid og sted som passer deg, se nedenfor i arrangementskalenderen. 

   

  Arrangementer - Innovasjonsverksted

  Se opptak av webinar

  Bedrifter som har deltatt på Innovasjonsverksted

  Se alle