EVS32 - Electric Vehicles Symposium & Exhibition 2019

/contentassets/29173cfdb92d4a08b829fdd886b99c87/atlanterhavsveien-ed.jpg?width=1168
Foto: Frithjof Fure - Visitnorway.com

Informasjon

Lyon Frankrike Påmeldingsfrist: 2019-03-31 23.00 Kontakt: Eli Wærum Rognerud 25 000 kr 19.05.2019 10.00.00 22.05.2019 16.00.00 Europe/Oslo EVS32 - Electric Vehicles Symposium & Exhibition 2019 Frankrike Eli Wærum Rognerud eli.rognerud@innovationnorway.no Legg til i kalender

Delta i den norske delegasjonen til EVS32, verdens viktigste møteplass for fremtidens transportløsninger. Som deltaker på den norske paviljongen vil du kunne skreddersy møter med nøkkelaktører og potensielle partnere.

«Powered by nature – pioneering electric mobility»

Norge er en pioner innen elektrisk mobilitet og autonom transport. Vi har kommet langt i å ta i bruk ny teknologi og utvikle løsninger som svarer på fremtidens transportutfordringer. Men hvor godt kjent er våre løsninger ute i verden? Innovasjon Norge og næringslivet står sammen om bevisst satsning for å løfte omdømmet til bransjen og skal delta på den internasjonale messen Electric Vehicles Symposium & Exhibition (EVS32) i Lyon 19-22 mai, en av verdens viktigste møteplasser for fremtidens transportløsninger.

Hvorfor stille ut på EVS 32

Deltakelse på EVS32 er en unik mulighet for ditt selskap til å vise seg frem, knytte kontakter og utnytte det enorme markedspotensialet som finnes på dette området. Sammen posisjonerer vi Norge som en pioner innen grønn og bærekraftig utvikling. På EVS 32 møter du samtidig produsenter, leverandører, innkjøpere og politikere fra 50 land, og et stort fransk publikum, inkludert representanter fra bilindustri, autonome løsninger og intelligent transport, så vel som offentlig og maritim sektor.

Hva vi tilbyr

Som utstiller på EVS 32 får du eksponering overfor et stort, internasjonalt publikum under felles "brand Norway". Bedriften får i tillegg et skreddersydd opplegg for B2B møter og nettverksbygging, og en profesjonell introduksjon til det franske markedet.

Meld deg på innen 15. mars!

Pris: Kr 25,000 + Mva (inkl. stand, deltakelse på workshop, 2 stk messebilletter, mottakelse og delegasjonsmiddag)

 

↠ For mer informasjon, send e-post til eli.rognerud@innovationnorway.no

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.