• EN
 • Logg inn
 • InterSolar Europe 2019

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/messer/solar-panel-zbynek-burival-602936-unsplash_cropped.jpg?width=1168
  Foto: Unsplash

  Informasjon

  Munich Munich, Germany Kontakt: Thomas Bjerkmann 15.05.2019 09.00.00 17.05.2019 18.00.00 Europe/Oslo InterSolar Europe 2019 Munich, Germany Thomas Bjerkmann Thbje@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Bli en del av den norske paviljongen på Intersolar Europe 2019.

  Norge er en pioner innenfor solenergi. Vi har kommet langt i å ta i bruk ny teknologi og utvikle løsninger som svarer på verdens behov for fornybar energi. Men hvor godt kjent er våre løsninger ute i verden? Innovasjon Norge, Solenergiklyngen og Norwegian Energy Partners står sammen om en bevisst satsning for å løfte omdømmet til bransjen internasjonalt på Intersolar Europe 2019, en av verdens viktigste messer for solbransjen. Deltakelse på Intersolar er en unik mulighet for ditt selskap til å vise seg frem, knytte kontakter og utnytte det enorme markedspotensialet som finnes på dette området. - Og sammen posisjonerer vi Norge som en pioner innen grønn og bærekraftig utvikling. Bli med og vis frem din bedrifts kompetanse som en del av den norske paviljongen!

  Den norske paviljongen

  Den norske paviljongen vil ha en meget sentral plassering i hall A2. Hall A2 er det viktigste området for blant annet systemleverandører, distribusjon, produkter og service for PV, samt for leverandører av PV-celler og moduler.
  Vi kommer til å ha et flott design på den norske paviljongen som viser fram helheten av norsk ekspertise innenfor sol. For at så mange som mulig kan delta, har vi følgende tre pakker å tilby:

  Alternativ 1: Egen standplass på den norske paviljongen (ca. 10 m²) inkl. ekstra høye profilvegger med firmaets egen grafikk/dekor, 4 utstillerpass, 1 konferansepass til Intersolarkonferansen, Monitor, Bord og stoler, Deltakelse på nettverksarrangement på paviljongen, Markedsføring i ulike kanaler.
  Pris: 80 000 NOK

  Alternativ 2: Egen standplass på den norske (ca. 3 m²) med firmaets egen grafikk/dekor, 2 utstillerpass, Bord og stoler, Deltakelse på nettverksarrangement på paviljongen, Markedsføring i ulike kanaler.
  Pris: 30 000 NOK

  Alternativ 3: Logo på fellesflater, 1 utstillerpass, Tilgang til møtebord og stoler, Deltakelse på nettverksarrangement på paviljongen, Markedsføring i ulike kanaler.
  Pris: 10-15 000 NOK

  Kontakt:

  Thomas Bjerkmann, E-post: thbje@innovasjonnorge.no
  Veronica Broholm, E-post: Veronica@norwep.com
  Inger Strand, E-post: inger@kunnskapsbyen.no

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/messer/intersolar2019.jpg?width=1168

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.