Chat med oss
 • EN
 • Logg inn
 • Intersolar Europe 2021

   Unsplash
  Unsplash

  Bli med på den norske paviljongen på Intersolar Europe 2021.

  Norge er en pioner innenfor solenergi. Vi har kommet langt i å ta i bruk ny teknologi og utvikle løsninger som svarer på verdens behov for fornybar energi. Men hvor godt kjent er våre løsninger ute i verden? Innovasjon Norge og Solenergiklyngen står sammen om en bevisst satsning for å løfte omdømmet til bransjen internasjonalt på Intersolar Europe 2020, en av verdens viktigste messer for solbransjen.

  Deltakelse på Intersolar er en unik mulighet for ditt selskap til å vise seg frem, knytte kontakter og utnytte det enorme markedspotensialet som finnes på dette området. Sammen kan vi posisjonere Norge som en pioner innen grønn og bærekraftig utvikling. Bli med og vis frem din bedrifts kompetanse som en del av den norske paviljongen!

  Den norske paviljongen

  Den norske paviljongen vil ha en sentral plassering i hall A2. Hall A2 er det viktigste området for blant annet systemleverandører, distribusjon, produkter og service for PV, samt for leverandører av PV-celler og moduler.
  Vi kommer til å ha et flott design på den norske paviljongen som viser fram helheten av norsk ekspertise innenfor sol. For at så mange som mulig kan delta, kommer vi til å tilby pakker i ulike priskategorier: fra NOK 20 000 til 80 000,- avhengig av størrelse på standplass og markedsføringsønsker.

  Meld din interesse til Veronica.broholm@innovasjonnorge.no

  München, Tyskland