• EN
 • Logg inn
 • AVLYST - Norsk Paviljong på Conxemar 2020

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-arrangementer-for-internasjonal-satsing/jonathan-noack-unsplash-justert.jpg?width=1168
  Foto: Johathan Noack/Unsplash

  Informasjon

  Vigo, Spania Påmeldingsfrist: 13.03.2020 00.00 06.10.2020 00.00.00 08.10.2020 00.00.00 Europe/Oslo AVLYST - Norsk Paviljong på Conxemar 2020 Legg til i kalender

  Nok en gang inviterter vi norsk sjømatindustri sammen med Norges sjømatråd til å bli med i på den norske fellespaviljongen på Conxemar 2020.

  Conxemar har vært organisert hvert år siden 1999 i Vigo og Conxemar er vertskap for den spanske interesseorganisasjonen for importører, grossister, prosessselskaper og eksportører av sjømatprodukter og fungerer som et viktig instrument for å forene næringen i Spania. Dette er messen der alle de viktige industriaktører innenfor sjømat i Spania er på besøk.

  Den norske paviljongen er totalt 140 kvm i Hall E som tidligere.

  Beregnet pris for deltakelse er 7 800 kroner per kvm.

  Innovasjon Norge Madrid og Norges sjømatråd arrangerer også i år en Rundebordskonferanse med påfølgende nettverksarrangement. Mer informasjon om dette vil følge.


  Merk! Plassen er begrenset og vil bli tildelt etter at fristen er passert
  Vi ser frem til å høre fra deg og være vertskap for din deltakelse på Conxemar 2020. Det er begrenset total plass tilgjengelig, og vi kan ikke garantere tilgjengelighet, forespurt størrelse på standplass eller samme standlokalisering som tidligere år på grunn av høy etterspørsel. Vi vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å imøtekomme din standsøknad. Du vil motta et tilbud om standplass i ukene etter at fristen er passert.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.