• EN
 • Logg inn
 • Pacific Marine Expo 2019

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/seattle-unsplash-1920.jpg?width=1168

  Messen Pacific Marine Expo arrangeres i Seattle.

  Foto: Unsplash

  Informasjon

  Seattle, Washington Påmeldingsfrist: 01.10.2019 00.00 Kontakt: Ken Huste NOK 5000 per bedrift. Hver deltakerbedrift har muligheten til å invitere sine kunder til VIP networking-aften. Reise- og bokostnader dekker hver enkelt bedrift selv. 21.11.2019 00.00.00 23.11.2019 00.00.00 Europe/Oslo Pacific Marine Expo 2019 Ken Huste ken.huste@innovationnorway.no Legg til i kalender

  Innovasjon Norge Houston inviterer til deltakelse på stand og VIP networkingaften på årets Pacific Marine Expo i Seattle. Messen og møteplassen er Nord Amerikas største for det maritime miljøet, rettet mot fiskeindustrien.

   

  I år er det andre gang Innovasjon Norge Houston har stand på Pacific Marine Expo, og vi ønsker å invitere med oss opptil fem spennende norske bedrifter som vil stå sammen med oss.

  I tillegg til selve utstillerarenaen, arrangeres det en rekke seminarer og foredrag. Det er også mulig å delta på forskjellige nettverksarrangementer, slik at du kan treffe nye og gamle kontakter.

  Inklusiv standplass får man også tilgang til ukens mest ettertraktede VIP networkingaften, som finner sted på Leif Erikson Lodge og er en "invitation only" event.

  Er du interessert i å delta? Ta kontakt med Ken Huste, ken.huste@innovationnorway.no

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.