• EN
 • Logg inn
 • Seafood Expo Global 2020

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/seg-bilde.jpg?width=1168

  Informasjon

  Brüssel Kontakt: Lin Li 21.04.2020 00.00.00 23.04.2020 00.00.00 Europe/Oslo Seafood Expo Global 2020 Lin Li Lin.li@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Verdens største og viktigste sjømatmesse, Seafood Expo Global (SEG) vil finne sted i Brüssel den 21. til 23. april 2020.

  Verdens største og viktigste sjømatmesse
  SEG har etablert seg som den mest sentrale sjømatmessen siden starten i 1993, og er møteplass for viktige beslutningstakere i bransjen. Innkjøpere vil representere importører, distributører, grossister, supermarkeder og catering. Mer enn 29 300 besøkende fra 155 ulike land deltok på SEG og SPG i 2019 og vi forventer minst like mange aktører på messen i 2020.

  Norsk fellesstand
  Innovasjon Norge har som tidligere år booket et areal på 1200 kvm til norsk fellesstand. Konseptet legger opp til enkeltstands hvor det blir lagt vekt på individuell firmaprofilering mens fellesprofileringen med Norge som pioner innenfor bærekraftig havbruk binder sammen paviljongen for å oppnå synlighet i hallen. Vi vil som tidligere år ha en 2-etasjes restaurant inkludert i fellesarealet, til bruk for utstillere med kunder, hvor det vil bli servert norsk sjømat.

  Hva vi kan tilby
  Pris per kvm vil ligge på mellom NOK 9000,- og NOK 9300,- avhengig av antall utstillere. I tillegg kommer kostnader for servering / bespisning i restaurant.

  Kvadratmeterprisen vil bl.a. dekke:

  • Standleie
  • Oppbygging/nedrigging av firmastands og fellesområder
  • Fellesinformasjons- og PR- arbeid
  • Daglig renhold av standområdet
  • Administrasjon og prosjektledelse.

  En stand vil bestå av vegger, teppe, spotlights, bord, stoler, strømtilkobling og en stikk-kontakt.På grunn av målene på blokkene i messehallen vil vi gjøre oppmerksom på at en individuell stand bør være min. 12 kvm når det gjelder denne messen.

  SEG 2021
  NB. I 2021 vil SEG og SPG flytte til Barcelona. Vi kommer fortsatt til å arrangere norsk paviljong der og er i tett dialog med arrangørene. Mer informasjon kommer i 2020.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.