Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Seafood Expo Global 2021

  Verdens største og viktigste sjømatmesse
  SEG har etablert seg som den mest sentrale sjømatmessen siden starten i 1993, og er møteplass for viktige beslutningstakere i bransjen. Innkjøpere vil representere importører, distributører, grossister, supermarkeder og catering. Mer enn 29 300 besøkende fra 155 ulike land deltok på SEG og SPG i 2019 og vi forventer minst like mange aktører på messen i 2021.

  Norsk fellesstand

  Innovasjon Norge har tatt opsjon på ca. 1270 kvm til norsk fellesstand i den sentrale Hall 2, Fira Barcelona Gran Via Venue.  Individuell firmaprofilering på enkeltstands blir vektlagt og fellesmarkering som binder sammen paviljongen for å oppnå synlighet i hallen.

  Foreløpig vet vi ikke om konseptet for restaurant og matservering blir det eksakt samme som i Brussel siden vi fortsatt venter på den nye smitteverntiltakene på messen, men vi vil absolutt gjøre vårt beste for at SEG 2021 i Barcelona skal bli en suksess for dere utstillere og kundene deres.

  Hva vi kan tilby
  Pris per kvm vil ligge på mellom NOK 9000,- og NOK 9300,- avhengig av antall utstillere. I tillegg kommer kostnader for servering / bespisning i restaurant.

  Kvadratmeterprisen vil bl.a. dekke:

  • Standleie
  • Oppbygging/nedrigging av firmastands og fellesområder
  • Fellesinformasjons- og PR- arbeid
  • Daglig renhold av standområdet
  • Administrasjon og prosjektledelse
  • Bygging og drift av restaurant/fellesområder

  En stand vil bestå av vegger, teppe, spotlights, bord, stoler, strømtilkobling og en stikk-kontakt.På grunn av målene på blokkene i messehallen vil vi gjøre oppmerksom på at en individuell stand bør være min. 12 kvm når det gjelder denne messen.

   

  Seafood Expo Global sin offisielle side

  Barcelona

  Tid:

  Kontakt:Lin Li

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.