• EN
 • Logg inn
 • Seafood Processing Global 2020

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/seafood-processing-global-16.9.jpg?width=1168
  Foto: Innovasjon Norge

  Informasjon

  Brüssel Kontakt: Veronica Broholm 21.04.2020 00.00.00 23.04.2020 00.00.00 Europe/Oslo Seafood Processing Global 2020 Veronica Broholm Veronica.broholm@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Verdens største og viktigste sjømats- og sjømatsprosesseringsmesse, Seafood Processing Global (SPG), finner sted i Brüssel den 21. til 23. april 2020.

  Norsk paviljong på verdens største sjømat- og sjømatsprosesseringsmesse

  SPG anses nå å være den viktigste internasjonale utstyrsmessen innen produksjon, prosessering, kjøling/frysing, lagring, pakking og håndtering av sjømat. Ca. 29 200 besøkende fra 155 ulike land deltok på SEG og SPG i 2019.

  Den norske paviljongen på SPG 2019, organisert av Innovasjon Norge, ble en stor suksess hvor de 16 utstillerne fikk vist seg godt frem og hatt gode møter. Vi ønsker å gjenta suksessen i 2020; Vi kommer til å arrangere en norsk fellesstand på mellom 260 og 320 kvadratmeter. Konseptet legger opp til enkeltstands hvor det blir lagt vekt på individuell firmaprofilering. Fellesprofileringen med Norge som pioner innenfor bærekraftig havbruk binder sammen paviljongen for å oppnå synlighet i hallen. Fellesarealet omfatter et informasjonsområde samt et lounge-område med enkel servering til bruk for utstillere.

  Hva vi kan tilby

  Stor standplass
  Pris per kvm vil ligge på mellom NOK 6700,- og NOK 7000,- avhengig av antall utstillere. I tillegg kommer kostnader for servering hvor vi vil videreutvikle konseptet. I prisen vil følgende være inkludert:

  • Standleie
  • Oppbygging/nedrigging av standen og fellesområder
  • Fellesinformasjons- og PR-arbeid
  • Daglig renhold av paviljongen
  • Administrasjon og prosjektledelse
  • Snacks og drikke gjennom hele dagen og lunsj hver dag

  En stand vil bestå av vegger, teppe, spotlights, bord, stoler, strømtilkobling og en stikk-kontakt. Vi vil gjøre oppmerksom på at en individuell stand bør være minimum 9 kvm, men endelig størrelse kan diskuteres for den enkelte bedrift.

  Liten standplass
  For at klynger/kunnskapsbedrifter kan få profilere seg, kan vi tilby et område med posterstands/små stands. Prisen vil ligge på mellom NOK 20 000 og NOK 30 000 pr. bedrift. Dette kan være en grei måte å delta på messen på for første gang for å etablere et nettverk for så eventuelt å stille ut med individuell standplass på fellespaviljongen senere.

  Meld deg på her eller kontakt Veronica Broholm for mer informasjon.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.