Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Seafood Processing Global 2021

   Innovasjon Norge
  Innovasjon Norge

  Verdens største og viktigste sjømats- og sjømatsprosesseringsmesse, Seafood Processing Global (SPG) og Seafood Expo Global (SEG), finner sted i Barcelona den 7. til 9. september 2021. Vi har som alltid tenkt å markere en sterk norsk tilstedeværelse med norsk paviljong og inviterer din bedrift til å delta på paviljongen.

  Den norske paviljongen på SPG 2019, organisert av Innovasjon Norge, ble en stor suksess hvor de 16 utstillerne fikk vist seg godt frem og hatt gode møter. Vi ønsker å gjenta suksessen i 2021; Vi kommer til å arrangere en norsk fellesstand på 324 kvadratmeter med en god plassering midt i SPG-hallen. Konseptet legger opp til enkeltstands hvor det blir lagt vekt på individuell firmaprofilering. Fellesprofileringen med Norge som pioner innenfor bærekraftig havbruk binder sammen paviljongen for å oppnå synlighet i hallen. Fellesarealet vil omfatte et informasjonsområde samt et lounge-område med enkel servering til bruk for utstillerne. Utformingen av lounge- og serveringkonseptet vil i 2021 avhenge av de gjeldende COVID 19-hygienerestriksjonene til Barcelona by.

  Hva vi kan tilby

  Stor standplass
  Pris per kvm vil ligge på mellom NOK 6700,- og NOK 7300,- avhengig av antall utstillere og valutakursen. I prisen vil følgende være inkludert:

  • Standleie
  • Oppbygging/nedrigging av standen og fellesområder
  • Fellesinformasjons- og PR-arbeid
  • Daglig renhold av paviljongen
  • Administrasjon og prosjektledelse
  • Snacks og drikke gjennom hele dagen og lunsj hver dag

  En stand vil bestå av vegger, teppe, spotlights, bord, stoler, strømtilkobling og en stikk-kontakt. Vi vil gjøre oppmerksom på at en individuell stand bør være minimum 9 kvm, men endelig størrelse kan diskuteres for den enkelte bedrift.

  Liten standplass
  For at mindre bedrifter kan få profilere seg, kan vi tilby et område med posterstands/små stands. Prisen vil ligge på mellom NOK 20 000 og NOK 40 000 pr. bedrift. Dette kan være en grei måte å delta på messen på for første gang for å etablere et nettverk for så eventuelt å stille ut med individuell standplass på fellespaviljongen senere.

  Påmeldingsfrister
  "Early bird": 20. september 2020
  Ordinær frist: 22. januar 2021
  De som melder seg på innen "early bird"-fristen vil få et fortrinn ved standplassiutvelgelse.

  Barcelona

  FIRA Barcelona Gran Via

  22 jan 2021

  Kontakt: Veronica Broholm

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.