• EN
 • Logg inn
 • WorkBoat Show 2019

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/internasjonal-profilering/internasjonale-messer/new-orleans-1920.jpg?width=1168

  WorkBoat Show 2019 arrangeres i New Orleans.

  Foto: Unsplash

  Informasjon

  New Orleans, Louisiana Påmeldingsfrist: 2019-11-01 00.00 NOK 25 000 per bedrift. Reise- og bokostnader dekker hver enkelt bedrift selv. 04.12.2019 00.00.00 06.12.2019 00.00.00 Europe/Oslo WorkBoat Show 2019 Legg til i kalender

  Innovasjon Norge Houston inviterer til deltakelse på stand og Marine Night Networking Evening på årets WorkBoat Show i New Orleans. Denne messen og møteplassen er Nord Amerikas største for det maritime miljøet, rettet mot olje- og gassindustrien.

  Sju år på rad har Innovasjon Norge Houston hatt stand på WorkBoat Show i New Orleans. Vi har en svært sentral plass på messen, og ønsker opptil sju spennende norske bedrifter til å stå sammen med oss.

  I tillegg til selve utstillerarenaen, arrangeres det en rekke seminarer og foredrag. Det er også mulig å delta på forskjellige nettverksarrangementer, slik at du kan treffe nye og gamle kontakter.

  Inklusiv standplass får man også tilgang til Marine Night Networkingaften, som er en "invitation only" event. Her får hver bedrift logoen sin med på all markedsføring, og kan invitere inn sine kunder og lokale aktører.

  Er du interessert i å delta? Ta kontakt med Ken Huste, ken.huste@innovationnorway.no

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.