• EN
 • Logg inn
 • World Winter Sports EXPO 2020-Beijing, China

  /globalassets/delegasjon/messer/wwse2019.jpg?width=1168
  Foto: Innovasjon Norge

  Informasjon

  Beijing China/Oslo Norway China National Convention Center/ Snø Oslo -Online Påmeldingsfrist: 15.07.2020 12.00 Kontakt: Lin Li ; Désirée Vikse 03.09.2020 10.00.00 07.09.2020 16.00.00 Europe/Oslo World Winter Sports EXPO 2020-Beijing, China China National Convention Center/ Snø Oslo -Online Lin Li ; Désirée Vikse lin.li@innovasjonnorge.no; Desiree.Vikse@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  World Winter Sports (Beijing) Expo - Kinas største vintersportsmesse

  i Oslo og online!

  WWSE i Beijing - WWSE i Beijing - det viktigste årlige samlingspunktet for Kinas utvikling som vinter-nasjon.
  På Winter World Sport Expo møtes verdens vinternasjoner, sentrale premissgivere i Kina og et internasjonalt næringsliv. På grunn av COVID-19 pandemien blir messen i år både digitalt og med fysisk tilstede for de som er i Kina.
  På SNØ Oslo arrangerer vi WWSE -samling i samarbeid med Norwegian Sports Tech nettverket.
  Der møtes alle norske deltakere som dessverre ikke får reist i år til et online webinar(er), og på scenen blir det storskjerm, med reportasjer og intervjuer fra messen og paviljongen House of Norway i Beijing. Innovasjon Norges markedsrådgivere i Beijing vil knytte kontakter for norske deltakere og formidle og tilrettelegge for 1:1 digitale møter. Som deltaker får du også digital tilgang til WWSE messeforum og konferanseprogram, og anledning til å kontakte andre messeutstillere i deres digitale utstillingsvindu.

  Hvorfor bør du delta?

  For å få solgt varer og tjenester inn i Kina, må du være synlig. WWSE2020 organiseres i år sammen med China National Council og har høy statlig prioritering Det betyr at de viktigste beslutningstakere og selskapene deltar. Og de er der for å finne gode løsninger og leverandører. Messen dekker hele verdikjeden for vinter segmentet i Kina. Gjennom konferanseprogrammet får du i tillegg siste nytt og oppdatering av planer for Kinas utvikling som vinternasjon og deres arbeid frem mot OL2022.

  House of Norway gir deg en godt synlig profileringsramme. Vi lager en norsk Paviljong der vi promoterer Norge, norske produkter og tjenester. Det vil være et åpent fellesområde med storskjerm der dere kan sende videosnutter eller bilder, områder for møtevirksomhet for de som er tilstede, samt andre profileringselementer. Tema for 2020 er:

  • Sport- & helseteknologi 
  • Næringsmidler & helsekost
  • Design & livsstil
  • Trening og opplevelsesturisme
  • Smarte bærekraftige vintersportsdestinasjoner

  Vi planlegger for

  • Profileringspaviljong på WWSE i Beijing i regi av Innovasjon Norge med aktiv tilstedeværelse og oppfølging av de med lokal tilstedeværelse.
  • Online profilering i kinesiske SoMe-kanaler i forkant av/under messen.
  • Speakerslots og paneldeltakelse for bedriftene under parallellsesjonene på messen (digialt).
  • Seminar på SNØ Oslo 26.august, med opptak av bedriftspresentasjoner. Disse benyttes til webinarer/ presentasjoner på paviljongen og seminarene under messen.
  • 4.september - WWSE satellitt arrangement på SNØ Oslo; informasjon og opptak fra messen; presentasjoner, paneldebatter, reportasjer, intervjuer
  • Aktiv assistanse fra vårt kontor i Beijing før og under messen.
  • 1:1 digitale møter med oversettelsestjeneste
  • Mulighet for pitch-trening før opptak av presentasjon

  Deltakeravgift: kr 10.000,-

  Programmet oppdaters fortløpende. For å motta mer informasjon - meld din interesse.

  NB! Vi må til enhver tid ta høyde for endringer grunnet Covid 19. Vi forholder oss til fortløpende oppdatert informasjon fra kinesiske og norske myndigheter samt messearrangør og vil videreformidle dette så snart som mulig til påmeldte deltagerne.
  Ny oppdatering forventes i slutten av juli – programendringer kan forekomme.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.