• EN
 • Logg inn
 • Norsk næringslivsdelegasjon til Jordan

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/photo-by-whos-denilo-unsplash.jpg?width=1168
  Foto: Who's Denilo? / Unsplash

  Informasjon

  Amman, Jordan Kontakt: Veronica Broholm 02.03.2020 08.00.00 04.03.2020 18.00.00 Europe/Oslo Norsk næringslivsdelegasjon til Jordan Veronica Broholm Veronica.Broholm@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  I anledning DD.MM. Kongen og Dronningens besøk til Jordan 2.-4. mars 2020 vil det bli tilrettelagt for en mindre og spisset næringslivsdelegasjon fra Norge. 

  Jordan og Norge har et begrenset handselssamarbeid, og det jordanske markedet er et nytt og ukjent marked for norsk næringsliv. Innovasjon Norge har imidlertid identifisert noen interessante sektorer, med formål om å åpne dører for fremtidig næringslivssamarbeid mellom Norge og Jordan. Delegasjonen vil være fokusert på samarbeidsområder innen fornybar energi, vannteknologi, kreftbehandling og reiseliv.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.