Visit Norway

 Markus Ekornes Myhre
Markus Ekornes Myhre

Bli synlig gjennom Visit Norway. For norske reiselivsbedrifter, destinasjonsselskaper, transportører og turoperatører.

Innovasjon Norge tilby profilering av Norge som reisemål gjennom Visit Norway. Sentralt i profileringen er den prisbelønte nettsiden visitnorway.com. Vi har ansatte i alle satsingsmarkedene som er spesialisert på det enkelte markedet, presse, og bransjearbeid.

Hva tilbyr vi?

Snakk med våre markedsspesialister

Innovasjon Norge har over 30 kontorer i utlandet og på 13 av disse arbeider egne team med markedsføring av Norge som reiselivsdestinasjon. Ta gjerne kontakt om du ønsker informasjon om aktivitetene vi har i ulike land.

Oversikt over våre markeder

Bli synlig på Visitnorway.com

Den prisbelønte nettsiden visitnorway.com er Norges største reiselivsportal og vår viktigste kanal i markedsføringen av Norge som ferieland.

Mer om Visitnorway.com

Bli synlig på Norwegian Foodprints

Har du et unikt spisested med omtanke for råvarene, kvaliteten, måltidet, atmosfæren og den gode historien? Da bør du være synlig på vårt digitale matkart på visitnorway.com.

Mer om Norwegian Foodprints

Bli synlig i Norgesguiden Norway in Your Pocket

Norgesguiden Norway in Your Pocket er et viktig planleggingsverktøy og en inspirasjon for turistens valg av ferieland, ferieform og destinasjon - kart og reiseguide i ett.

Mer om Norgesguiden

Bli synlig på Bygdeturismekampanjen

Bygdeturismekampanjen skal inspirere enda flere nordmenn til å feriere i eget land, og skape reiselyst ved å bedre kunnskapen om og kjennskapen til det landbruksbaserte reiselivet.

Mer om Bygdeturismekampanjen