• EN
 • Logg inn
 • Webinar: Internasjonal netthandel

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/vare-tjenester/internasjonal-satsing/kurs-og-arrangementer-for-internasjonal-satsing/fordypningskurs-i-eksportregler/webinar_netthandel_goran-ivos.jpg?width=1168

  Informasjon

  Digitalt Webinar Kontakt: Maria Christensen Gratis 27.08.2020 09.00.00 27.08.2020 10.00.00 Europe/Oslo Webinar: Internasjonal netthandel Frokostwebinar, internasjonal netthandel Webinar Maria Christensen machr@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Velkommen til frokostwebinar om internasjonal netthandel.

  Skal du satse på internasjonal netthandel? Da kan det være lurt å sette av en time sammen med oss i eksportsenteret. I dette frokostwebinaret vil vi komme med tips til hva som er viktig å tenke på for deg som planlegger netthandel til andre land.

  Webinaret vil handle om

  • juridiske aspekter
  • toll- og merverdiavgift
  • logistikk og lagerhåndtering

  Webinaret passer for deg som har ambisjoner om å selge produkter til privatpersoner (B2C) online internasjonalt.

  Meld deg på her 

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.