Blå vekst: matchmaking og konferanse

/globalassets/eea-grants/arrangementer/alesund-geran-de-klerk.jpg?width=1168
Foto: Geran de Klerk

Informasjon

Ålesund Informasjon kommer Påmeldingsfrist: 2019-05-19 23.00 Kontakt: Nikita Dhawan 22.05.2019 09.00.00 22.05.2019 17.00.00 Europe/Oslo Blå vekst: matchmaking og konferanse Informasjon kommer Nikita Dhawan nikita.dhawan@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Det lyses ut tilskuddsmidler på cirka 630 millioner norske kroner i 2019 og 2020 under EØS-midlenes Blå vekst-programmer i Hellas, Portugal, Kroatia, Polen og Romania. Ønsker din bedrift å bli med på et internasjonalt prosjekt? Da bør du delta på konferanse og matchmaking den 22. mai i Ålesund.

Hvem kan bli med på arrangementet?

Vi ser etter bedrifter fra marin eller maritim sektor som har en ambisjon om å engasjere seg i et internasjonalt prosjekt, som for eksempel går på innovasjon innen produktutvikling, tjenester eller prosesser.

Norske bedrifter, forskningsinstitutter og offentlige aktører kan bli partnere i EØS-prosjekter.

Hva kan du forvente?

Arrangementet er en internasjonal arena for å informere om behov for samarbeid og innovasjon innen havområdet. I tillegg er det en møteplass for potensielle prosjektpartnere til å bli kjent med hverandre og diskutere samarbeidsmuligheter innen blå vekst. Dette skjer via lynmøter som bookes i forveien og legges til rette av arrangøren.

Selve arranmgenentsiden på B2Match finner du her

Høres dette interessant ut? Meld deg på her

Eksempler på relevante prosjektområder som kvalifiserer for støtte:

  • Teknologi og løsninger for fiskeri og havbruk (utvikling av innovative produkter og teknologier i fiskeriindustrien, oppdrett mm.)
  • Maritim industri, inkludert transportteknologier
  • Fornybar havenergi
  • Offshore infrastruktur
  • Robotikk knyttet til marine og maritime aktiviteter
  • Teknologi til dypvannsressurser- og kartlegging
  • Utvikling av innovative produkter og teknologier til skipsfart og skipsbygging
  • Blå teknologi og miljø- og overvåkningsaktiviteter
  • Bruk av marin forsøpling som råmateriale til innovative produkter og teknologier som allerede er på markedet, eller til utvikling av nye ideer

Lenke til Facebook-arrangementet

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.