Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Global Growth Fashion Skills for scale

   Fernando Meloni
  Fernando Meloni

  Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å innhente kunnskap fra verdensledende ekspertise på feltet. Søk om å få delta i vårt eksportprogram Global Growth. Programmet er utformet spesielt for norsk moteindustri i samarbeid med der verdensledende Fashion & Luxury Knowledge Center ved Bocconi-universitetet i Milano. 

  See information in English here

  Formål og mål

  Programmet tar sikte på å styrke deltakernes kompetanse ved å utvikle en dypere og bedre forståelse av de globale utfordringene og mulighetene i motebransjen. Programmet tar utgangspunkt i et forretningsperspektiv.

  Beste praksis vil bli presentert og diskutert med støtte fra gjestetalere fra bransjen og bedriftsbesøk.

  Fashion and Luxury Knowledge Center innehar en sjelden blanding av den høyeste akademiske ekspertisen og den største forretningserfaringen i motesektoren, både i Italia og globalt.

  Professorene ved fakultetet har skrevet bestselgere som har blitt globale referanseverk på området, og er rådgivere for ledende selskaper i Italia og Europa. De nyeste forretningsscenarioene og den mest avanserte akademiske forskningen innen motebransjen vil bli presentert for deltakerne. Programmet vil være skreddersydd for norske moteselskapers behov.

  Rekruttering

  I rekrutteringsfasen vil Innovasjon Norge lage en situasjonsanalyse for hver søker - i samarbeid med Norwegian Fashion Hub. Situasjonsanalysen vil bli utført ved å kontakte hvert selskap for et kort intervju for å avklare og gjennomgå utgangspunkt, motivasjon og forventninger. Situasjonsanalysen fokuserer også på å definere målene selskapet ønsker å realisere under og etter prosjektet.

  Program

  Programmet består av:

  DIGITAL WORKSHOP

  28. oktober 2020 hos Innovasjon Norge i Oslo

  Etablering av kontekst. Er deres forretningsmodell klar for den nye normalen?

  DIGITAL WORKSHOP

  26. november 2020 hos Innovasjon Norge i Oslo

  Utforming av en internasjonal strategi for den nye normalen.

  WORKSHOP I MILANO

  8.-9. februar 2021

  En grundig analyse av en forretningsprosess for vekst:

  • Definere sesongtilbudet i et sesongløst miljø.
  • Utviklingen i detaljhandelen og kundeengasjement.

  Vi vil samle deltakerne i Oslo til de digitale workshopene for gruppediskusjoner og kunnskapsdeling.

  Deltakeravgift

  Selskapets deltakeravgift er € 1.150,-.

  Selskapet dekker også sine egne reise- og overnattingskostnader.

  Søknad

  Dette programmet er forbeholdt norske moteselskaper.

  8 - 10 selskaper vil få tilbud om å delta. For å få best mulig utbytte anbefaler vi deltakelse av 2 personer fra hvert selskap. Ytterligere deltakere fra noen av selskapene kan få plass, avhengig av tilgjengelig kapasitet, og vil derfor kreve egen godkjenning i hvert enkelt tilfelle.

  Hvis dere ønsker å delta, send en kort CV for selskapets to kandidater sammen med en søknad (ikke mer enn 1 side) der det gis en kortfattet profil av ditt selskap og hvorfor dere ønsker å delta, til: emanuela.teani@innovationnorway.no

  Søknadsfrist: 11. september 2020