• EN
 • Logg inn
 • Global Growth Maritime Hydrogen Germany and EU

  Foto: Getty Images.
  Foto: Getty Images.

  Klimavennlig hydrogen har blitt identifisert som dekarboniseringsalternativ for mange applikasjoner som ellers er vanskelige å avkarbonisere. For å nå sine klimamål strever spesielt EU og Tyskland med å omdanne store deler av industri, transport og infrastruktur til (grønn) hydrogenimplementering.

  English version

  Tyskland har gitt seg selv svært ambisiøse mål støttet av store beløp. Landet har som mål å ta en ledende rolle i den globale hydrogenvirksomheten med en formalisert handlingsplan og konkrete tiltak på tvers av hele verdikjeden. På det nåværende stadiet av industriutvikling går selskaper sammen for å utvikle nye løsninger for fremtidig markedsvekst.

  Hvorfor bør du bli med

  Programmet tar sikte på å bringe norsk kompetanse inn i den utviklende (grønne) hydrogenindustrien, hvor det er behov for nye løsninger og innovative ideer fra alle aktører og i global skala. Deltakende selskaper kan både lære av og bidra til utviklingslandskapet i hydrogenrelatert virksomhet i et marked med store nasjonale midler og en merittliste over global rekkevidde. Siden industrien dannes av private aktører, er det viktig å bli en del av samtaler på et tidlig tidspunkt. Programmet gir et nettverk for fremtidige initiativer i markedet, inkludert høye potensielle muligheter.

  Hva du får

  For din deltakelse/investering i dette prosjektet vil du motta:
  Innsikt: ekspertmarkedsrådgivere på stedet i Tyskland, som gir løpende markedsinformasjon. Tilkobling: tilgang til utviklingsnettverk, klynger og selskaper sammen med grundig støtte for utvikling av verdiproposisjoner.
  Kommunikasjon: støtte for kommunikasjon og merkevarebygging av dine produkter og tjenester.

  Et blikk fra siden og innsikt i videre europeiske lands utvikling innen hydrogen (FR, IT, ES, NL).

  I tillegg tar vi sikte på å hjelpe gruppen av selskaper som går med i dette programmet med å søke midler fra Eksportstrategirådet for en bred posisjonering og merkevarekampanje for norske løsninger i det tyske hydrogenkomplekset.

  Hvem bør være med

  Bedrifter med relevante produkter og tjenester for hydrogenvirksomheten og ambisjoner om global vekst, spesielt i det maritime miljøet.

  Tidslinje

  Søknadsfrist: 15. oktober 2021.
  Start: siste uken av november og varighet i 6 måneder.

  • Kick-off workshop: Bli kjent, definisjon av fokusområder og temaer, behov og krav
  • Oppdateringer på markedsinformasjon (webinar)
  • 1:1-møter for å jobbe med individuell markedstilpasning, verdiforslag og merkevarebygging
  • Nettpresentasjoner
  • Felles workshops

  Deltakeravgift

  15.000 NOK per selskap.

  Spørsmål? Kontakt:

  Gerda Geyer, gerda.geyer@innovationnorway.no, +49 172 20 55 89 3
  Sandra Vespestad, Sandra.Elise.Vespestad@innovasjonnorge.no, +47 959 276 11

  Please fill in the Application form