Global Entrepreneurship Training (GET) Boston

 Qusai Akoud
Qusai Akoud

Møt noen av verdens mest anerkjente forelesere og professorer innen gründervirksomhet på dette ukeslange kompetanseprogrammet ved Babson College i Boston. 

Hvem kan delta? 

Dette programmet er for deg som allerede leder et selskap som satser internasjonalt, og du ønsker å videreutvikle dine lederegenskaper og utvide din strategiske verktøykasse. Du får muligheten til å studere komplekse case og løse utfordringer knyttet til internasjonalt næringsliv og vekst. Global Entrepreneurship Training foregår over en uke i Boston og er etterfulgt av en endagssamling i Oslo et halvt år senere.   

Hva lærer du?  

Hensikten med programmet er å gi deg kunnskap om global vekst. Programmet blir skreddersydd til lederne av ambisiøse norske selskaper, og du vil få prøve deg på reelle utfordringer i næringslivet gjennom casearbeid, diskusjoner, seminar og gruppearbeid. Du vil også få mulighet til å bruke det du lærer i utviklingen av egen bedrift. Noen av temaene er:  

  • Hvordan lede en bedrift i vekst 
  • Markedsføring 
  • Finansiell styring 
  • Hvordan innovasjon kan bidra til vekst 
  • Internasjonale samarbeid og partnerskap  

Dette legger vi vekt på  

Bedriftene som deltar må kunne vise til potensiale eller dokumentert aksept i det internasjonale markedet, samt en plan for videre vekst. De jobber med teknologiske løsninger eller produkter som kan skalere raskt, for eksempel innenfor fornybar energi, helse- eller bioteknologi, olje og gass eller maritim industri.   

Slik søker du 

Programmet koster 20 000 kroner per deltaker. Dette inkluderer undervisningsprogrammet på Babson College, opphold og måltider i Boston, samt en to-dagers kick-off i Oslo. Deltakerne må selv betale for transport- og reisekostnader, forsikringer, og opphold og transport til kick-off og oppfølgingssamling i Oslo.   

Tidspunkt

Kick off Oslo: 7.-8. mars
7. april til 12. april

Spørsmål om GET Boston?