Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Ta dine første skritt for å lykkes med eksport

  Getty Images

  Her er alt du trenger å vite samlet på ett sted. Lær om markedsmulighetene dine i verden. Bruk splitter nye verktøy. Ta gratis kurs. 

  Innovasjon Norge hjelper deg med eksport, enten du skal inn på et nytt marked for første gang eller du skal utvide en internasjonal satsing. Vi har et verdensomspennende nettverk av høykompetente rådgivere som alle jobber for at norsk eksport skal øke, og for å hjelpe din bedrift. Deres innsikt og kunnskap om muligheter, trender og utfordringer kan være nettopp det din bedrift trenger for å ta gode valg. 

  På Innovasjon Norges Kompetansesenter gjør vi denne innsikten tilgjengelig for alle som ønsker den. Her kan du utforske markedsmuligheter du kanskje ikke visste fantes. Her kan du lære om spesielle forhold i det japanske markedet. Her kan du lære deg hvordan du kan bruke enkle verktøy for å gjøre din bedrift bedre rustet for internasjonal konkurranse. 

  Opplæringsmodulene er varierte, både i tema og i lengde. Du kan lære noe nytt om det britiske markedet og Brexit prosessen på 45 minutter, eller du kan gå i gang med forretningsmodellering. Tilbudet er gratis for alle.

  Vi tror at du og din bedrift kan lykkes med eksport, og vi tror at kunnskap og innsikt øker sjansene for suksess. Nå er det bare å sette i gang!