• EN
 • Logg inn
 • HR-løsninger for verdensmarkedet

  CatalystOne feirer at de er en av Norges beste arbeidsplasser. CatalystOne
  CatalystOne feirer at de er en av Norges beste arbeidsplasser.CatalystOne

  IT-selskapet CatalystOne er leverandør av digitale HR-løsninger og har 250 ansatte. Nå er de klare for nye markeder utenfor Norden.

  Selskapet leverer skybasert programvare til HR i form av analyser og verktøy for bedre oppfølging av medarbeiderne. Fra oppstarten i 2004 har CatalystOne hatt en kraftig vekst i omsetning, antall kunder og verdiskaping. I dag har de 100 000 sluttbrukere på verdensbasis.

  - Det unike i vår bedrift er at kompetansen og kulturen er koblet tett sammen. Vi ønsker ikke bare å selge et system, men vi ønsker å være med å bygge en kultur. Vi har et globalt produkt, men er opptatt av å ha en nordisk kultur, forteller Hope Mears Østgaard, VP Marketing i CatalystOne.

  Ti millioner i innovasjonslån

  I 2016 mottok selskapet et innovasjonslån på ti millioner kroner fra Innovasjon Norge. Ellen Rakneberg i Innovasjon Norge fremhever det hun mener har vært viktig for selskapets vekst og suksess: gode interne styringssystemer, et produkt som det er et stort behov for i markedet, klare visjoner og sterk vilje til å nå mål.

  - Det hele begynte med systemstøtte for talentutvikling, men vi så raskt at andre deler av organisasjonen ble påvirket. Nå har vi en komplett plattform for HR- og ledelsesprosesser, der de ansatte blir involvert og kan kontrollere egne data, og IT kan ivareta dataflyt og sikkerhet, forklarer Østgaard.

  I motsetning til mange av konkurrentene, kan CatalystOne jobbe med alle lønnssystemer og har ingen implementeringspartner. Dette bidrar til å holde kostnadene nede for kundene og gjør det enklere å forstå deres utfordringer.

  Ser ansatte som familiemedlemmer

  Hittil har CatalystOne hatt fokus på Norden, men er klare for å utforske nye markeder. I dag har de kontorer Norge, Danmark, Sverige og India. Både forretningsidéen og kulturen setter mennesker i sentrum. De ansatte er som familiemedlemmer, man har et langsiktig og nært forhold til kundene, og selskapet har et sterkt sosialt engasjement.

  - Vi bruker veldig mye tid og ressurser på å finne de riktige menneskene. I India prøver vi også å holde på den nordiske kulturen. Selv i et land som India, der mange av våre utviklere er ansatt, har vi 50 prosent kvinner.

  I 2019 ble CatalystOne sertifisert av Great Place to Work andre år på rad.