• EN
 • Logg inn
 • Havfiskeopplevelser i verdensklasse

   Big Fish Adventure
  Big Fish Adventure

  Big Fish Adventure er en av de eldste og mest veletablerte tilbyderne av havfiske i Nord-Norge. Nå utvikler de anlegget og har Innovasjon Norge med på laget.

  I tillegg til havfiske driver bedriften hotell og utleie av feriehus. På hotellet møter gjestene vertskap og guider, og kan kjøpe fiskeutstyr og mat. Feriehusene er tidligere bolighus med eget uteområde og ligger i gangavstand fra nærmeste havn.

  Nye hus til leie

  Innovasjon Norge er med på å finansiere nyinvesteringen, Big Fish Adventure Resort, som består av seks nye hus klare for utleie våren 2019. I neste fase vil bedriften fortsette å utvikle området, blant annet restaurere et massivt bygg som skal huse bakeri, krambu/spiseri, galleri og museum på sikt. Området skal være til nytte og glede for lokale innbyggere, gjester og andre turister.

  – For å øke vår attraktivitet og stadig levere bedre, trenger vi flere og bedre fasiliteter og opplevelser. Uten tilskudd og samfinansiering fra Innovasjon Norge, hadde vi ikke hatt mulighet til å realisere dette prosjektet, sier Mona Jacobsen Saab, daglig leder i Jacobsen Saab Eiendom AS.

  Doblet omsetningen

  Hun legger til at hjelpen fra Innovasjon Norge har vært viktig i tidligere prosjekter også.

  - Designprosessen løftet oss virkelig over i en annen liga. Første året etter at designet var implementert, doblet vi omsetningen! Videre har vår deltagelse i flere bedriftsnettverk gitt oss uvurderlig styrke.

  Men den største styrken er hotellets beliggenhet - midt i hjertet av Hasvik på Sørøya, bare et steinkast fra flyplass og kai. Naturen er upolert, vakker og rå, vannet er rent og de har svært rike forekomster av fisk. Det finnes ikke noe annet sted i verden hvor det er tatt så mange havfiskerekorder som på Sørøya.

  Kontorer som har bidratt