• EN
 • Logg inn
 • Capeesh

   Sarah McDonald Gerhardsen
  Sarah McDonald Gerhardsen

  Capeesh er et intelligent språklæringsprogram som kan skreddersys mot alle typer bransjer, bedrifter og enkeltpersoners unike behov.

  Programvaren bruker maskinintelligens til å automatisk skape spillbasert språkopplæringsinnhold som skal styrke ordforråd, språkforståelse og uttale. Selskapet var blant deltakerne i Innovasjon Norges akseleratorprogram, TINC, i Silicon Valley høsten 2018.

  – Vi opplevde TINC som utfordrende, innsiktsfullt og fullt av muligheter, sier Ole Andreas Haley, produktsjef i Capeesh.

  En viktig tilrettelegger

  Programmet tilbyr en rekke arenaer for læring. Deltakerne får blant annet teste produktet mot relevante markeder og lære hvordan de skal hente finansiering og knytte til seg bidragsytere.

  – En-til-en mentormøtene har vært av stor betydning for Capeesh. Der fikk vi muligheten til å sette oss ned med vårt konkrete prosjekt og løse utfordringene vi hadde, sier Haley.

  Programmet hjelper også deltakerne med å reflektere over valgene de tar.

  – Vi har lært mye om innsalg, kommunikasjon og hvordan vi skal posisjonere oss for salg. I tillegg har vi fått anledning til å møte mange potensielle partnere og investorer som har generert flere nye leads, forteller han.

  Utviklingen fortsetter

  Etter TINC har Capeesh stengt sin tidlig-fase finansieringsrunde. Nå rekrutterer de studenter fra prosjektet Sosialt entreprenørskap ved NTNU, samtidig som de fokuserer på B2B-salg. De har også flyttet inn i nye kontorer i Trondheim og Oslo.

  Capeesh
  Trondheim