• EN
 • Logg inn
 • Smart City EXPO Barcelona

  På Smart City Expo Barcelona leter en etter løsninger på utfordringer som er felles for samfunn over hele verden. SCEB
  På Smart City Expo Barcelona leter en etter løsninger på utfordringer som er felles for samfunn over hele verden.SCEB

  Smart City EXPO World Congress i Barcelona er verdens største møteplass for Smarte byer og samfunn. Mer enn 600 utstillere og ledere som representerte selskaper og byer i mer enn 100 byer deltok.

  Smart City Expo World Congress er en arena der teknologer møter representanter for både privat og offentlig sektor. Fellesnevner er jakten på løsninger på utfordringer som er felles for samfunn over hele verden. Tilstede finner en de som vil lære av hva andre har gjort, eller de som vil være i forkant og se hva som ligger på horisonten for hva som er bærekraftig og teknisk mulig. Deltakerne ser gjerne etter de gode løsningene som gjør hverdagen enklere for innbyggerne, som har positiv påvirkning på samfunnet og samtidig er kostnadsbesparende.

  Konferansen er også et strategisk sted å bygge nettverk for selskaper med ambisjoner for smarte samfunn. Dette markedet er relevant for selskaper i alle størrelser, fra oppstartsselskaper, vekstselskaper og større selskaper.

  Innovasjon Norge satte opp en norsk paviljong, der syv utstillere deltok, deriblant både byer og selskaper. I tett samarbeid med de andre nordiske landene ble det arrangert et nordisk program med formål å skape nettverk og forretningsmuligheter mellom nordiske aktører, og ut mot det globale markedet.