• EN
 • Logg inn
 • Sikrer kommunikasjon til havs

   Dualog
  Dualog

  Dualog etablert i 1994, tilbyr en maritim digital plattform for shippingindustrien som sikrer at internett, e-post og skytjenester fungerer pålitelig og sikkert om bord i skip. Bedriftens løsning er installert på mer enn 3000 skip i hele verden.

  Ny teknologi gjør at tilgjengelig båndbredde og dermed internett til havs er i vekst og forventes å vokse kraftig de neste 5 årene.

  Dualog har sitt hovedkontor i Tromsø, og salgskontor i Oslo og København. I tillegg har selskapet heleid datterselskap i Singapore, samt partnere og salgskanaler over hele verden.

  I Dualog ser man på innovasjon og nyskaping som helt nødvendig for å vokse. De har derfor etablert selskapet Innovation Garage som skal drive med innovasjon og utvikling av nye tjenester og produkter til selskapet og til maritim industri.

  Bedriften har fått støtte fra Innovasjon Norge i flere omganger siden oppstarten i 1994. De har blant annet hatt flere store industrielle forsknings- og utviklingskontrakter (IFU) og fått tilskudd til internasjonalisering. Bedriften har også samarbeidet godt med Innovasjon Norges kontor i Singapore og Tokyo.

  Les om løsningen i The Explorer: Making web and communication services reliable at sea

  Dualog
  Tromsø