• EN
 • Logg inn
 • Fram Marked Medtech: Canada - mulighetenes land for norsk helsesektor

   Innovasjon Norge
  Innovasjon Norge

  Toronto har et spennende innovasjonsmiljø, blant annet ved helse- og kommersialiseringshuben MaRS. Byen er for mange europeiske bedrifter en døråpner til det nordamerikanske markedet, i tillegg til et godt utgangspunkt for etablering i Canada.

  Innovasjon Norge og Oslo Medtech samarbeider om å skape aktivitet mellom Norge og Canada. Landenes helsevesen har mange fellestrekk og Oslo Medtech gjennomførte et forprosjekt for å kartlegge mulighetene, som deretter resulterte i Innovasjon Norges Fram Marked for fem av klyngens bedrifter.

  Andre samling ble holdt i forbindelse med Kronprinsparets besøk til Canada i november, der det ble inngått en intensjonsavtale (MoU) mellom MaRS og Oslo Medtech. Samarbeidsavtalen vil bidra til å styrke kunnskapen og kjennskapen til hverandre, og øke mulighetene for norske eksportbedrifter.

  Kronprinsparet møtte samtlige deltakerbedrifter og arrangementet fikk god pressedekning fra både norsk og kanadisk side. Fem andre bedrifter fra Oslo Medtech-klyngen deltok også. Fram Marked Medtech har sin fjerde og avsluttende samling i Toronto i 2017. Ambisjonen er å etablere nye prosjekt i fremtiden.

  Fram Marked Medtech
  Canada