• EN
 • Logg inn
 • AV1 - roboten som hjelper deg til å delta i egen hverdag

   Trigger
  Trigger

  Roboten AV1 hjelper syke barn og unge voksne ut av ensomhet og sosial isolasjon. Alle må ha mulighet til å delta i sin egen hverdag.

  I Norge er det over 6000 langtidssyke barn til enhver tid. Dette betyr en tom skolepult I omtrent hvert fjerde norske klasserom. Gjennom AV1 kan disse barna likevel delta på skolen og med venner slik at hverdagen ikke blir like ensom. Den ble tilgjengelig allerede høsten 2016.

  AV1 er en robot for langtidssyke barn, utviklet av No Isolation. Teknologi skaper toveis kommunikasjon mellom klassekamerater og det syke barnet, som gjør at barnet kan delta i sin egen hverdag, både på skolen og med venner uten å selv være der. AV1 har innebygget 4G og WiFi som gjør den lett å ta med seg, enten det er i klasserommet eller på tur med venner.

  No Isolation ble etablert I 2015 I Oslo. De jobber for å få hjelpe mennesker ut av ensomhet og sosial isolasjon. AV1 er det første produktet deres. Selskapet har 24 ansatte og Karen Dolva er daglig leder. Karen Dolva var en av seks nominerte til Female Entrepreneur 2016. No Isolation etablerer i februar 2017 kontor I Amsterdam.