• EN
 • Logg inn
 • Riktig kroppstemperatur med Zipwear

   Vegrad Breie
  Vegrad Breie

  Uteaktivitet hele året i all slags vær, skaper utfordringer. Svett undertøy gjør livet både kaldt og surt. Løsningen ble undertøy med glidelås.

  Northern Playground har utviklet, produserer og selger praktisk undertøy av ull eller fleece. Dette er klær med unik glidelåsfunksjonalitet (ZIP-produkter) for aktive friluftsmennesker og ekstremsportutøvere med behov for rask og enkel av- og påkledning for å regulere kroppstemperatur. Glidelåsfunsksjonen gjør at brukerne kan skifte undertøy uten å ta yttertøyet først.

  Sammen med helt unik funksjonalitet, legger Northern Playground ASP også meget stor vekt på design og markedskonsept. Stort fokus på detaljer, både funksjonelle og morsomme, gir produktene et meget godt særpreg. Som en bedrift som ønsker å respektere det naturglade mennesket og har gjort sitt ytterste for å lage miljøvennlige produkter med blant annet bruk av resirkulert tekstiler og innpakninger.

  De har fått internasjonalt oppmerksomhet og annerkjennelse gjennom internasjonale priser, som ISPO Brandnew 2015, Scandinavian Outdoor award 2016 og German Design Award 2016. De ble også kåret til årets gründer 2016 i Buskerud for bærekraftig innovasjon.

  Northern Playground AS har mottatt distriktsrettet bedriftsutviklingstilskudd og etablerertilskudd fra Innovasjon Norge, i tillegg er de innvilget et distriktsrettet risikolån. Med hjelp av blant andre Innovasjon Norge sikter de mot det internasjonale marked og forventer å øke omsetning fra 1 million NOK i 2015 til 15 millioner NOK i 2019.