• EN
 • Logg inn
 • Innovativ sørlandsbedrift med globale ambisjoner

   Magnus Kjelland
  Magnus Kjelland

  Red Rock Marine AS har i raskt tempo bygd opp en portefølje av produkter innen marine, offshore og fornybar energi. Bedriften leverer løfte- og håndteringsutstyr og typiske produkter er kraner, daviter og vinsjer. De har siden oppstarten hatt en annen angrepsvinkel enn de andre etablerte virksomhetene i bransjen.

  Deres utgangspunkt er IT og ikke maskin, og de baserer seg på utstrakt bruk av underleverandører og har fokus på høy grad av innovasjon i produktene. Deres styrke innen IT-kompetanse gir utslag i andre muligheter for avansert styringsteknologi, noe som vil bane vei for fremtidens forretningsmodeller i det marine markedet.

  Bedriften har både nasjonale og internasjonale kunder og har ambisjoner om å bli en av verdens største globale leverandører innen denne bransjen.

  Red Rock Marine AS inngår i konsernet Red Rock AS som ble startet opp av Christoffer Jørgenvåg. Red Rock AS utvikler og leverer blant annet en rekke IT-relaterte produkter som for eksempel billetteringsløsninger for kollektivtrafikken.

  Innovasjon Norge har fra starten sett det store potensialet som er i Red Rock Marine AS og har bidratt med etablerertilskudd i oppstartsfasen og har også innvilget lån til bedriften.

  Red Rock Marine AS
  Kristiansand