• EN
 • Logg inn
 • Energieffektive løsninger for byggebransjen

   Heatwork AS
  Heatwork AS

  HeatWork AS er en etablert Narvikbedrift med energieffektive oppvarmingsløsninger for bygg- og anleggs arbeid. Med et sterkt fokus på forskning- og utvikling, miljøvennlige løsninger, og kontorer flere steder i norden har de etablert en sterk markedsposisjon innenfor deres bransje. 

  HeatWork utvikler og selger egne mobile varmesystemer i Norge og i utvalgte land som muliggjør bygging og betongarbeid hele året, også i kaldt klima. Bedriften har hovedkontor og produksjonsenhet i Narvik med over 20 ansatte, og kontorer i både Sverige og Finland. I tillegg samarbeider de med og benytter leverandører fra store deler av verden. 

  HeatWork har hele veien fokusert på miljøvennlige løsninger som kutter både i utslipp og kostnader. Sterk fagkompetanse, innovasjonsevne og utviklingsorienteringen er noe som preger bedriften og fokuset på forskning- og utvikling har gjort at de har kvalifisert for IFU tilskudd fra Innovasjon Norge. 

  Den nyeste satsingen til HeatWork er rettet mot oppvarming av rom og bygg som et rimelig og mer miljøvennlig alternativ for bekjemping av skade- og veggdyr. Her har selskapet har inngått en avtale med det globale selskapet Rentokil, som anses som verdensledende på dette område. Pilotprosjektet har mottatt tilskudd fra Miljøteknologiordningen og utstyret testes nå på markedet. 

  Heatwork as
  Narvik